Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel hayranlarının heyecanla beklediği yeni projeyi doğruladı!

Hande Erçel hayranlarının heyecanla beklediği yeni projeyi doğruladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayran kazandı… 26 milyon instagram takipçisi ile Türkiye’de bu alanda oyuncular arasında bir numarada yer alan Hande Erçel, yeni bir proje için görüşmeler yapıyor…

Bu projenin henüz nasıl bir iş olacağı belli değil. Yakın arkadaşı Burcu Özberk ile buluştuktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Erçel, Disney Plus’tan kendisine bir teklif geldiği haberlerini doğruladı.

Ünlü oyuncu, Amerikalı ünlü şirketin Türkiye operasyonu için düşündüğü oyunculardan birisiydi. Pınar Deniz ve Hande Erçel ile görüşmeler yapıldığı ve yeni projeler için prensip anlaşmasına varıldığı detayları basına yansıdı… Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli ve Can Yaman ataklarından sonra Disney Plus yetkilileri kadın oyunculara yöneldi.

Hande Erçel hayranlarının heyecanla beklediği yeni projeyi doğruladı! 7

Pınar Deniz, Hande Erçel ve Hafsanur Sancaktutan ile görüşmelerin devam ettiği hattı bu isimlere Demet Özdemir’in de katıldığı bilgileri bir süredir konuşuluyor.

Hande Erçel, bu görüşmeyi doğrulayan ilk isim oldu. Oyuncu, henüz bir anlaşma yapılmadığını belirtirken, nasıl bir projede yer alacağı konusunun da belirsiz olduğunu söyledi.

Bir süredir dinlenmekte olan oyuncu, yılbaşında koronavirüs atlatmış ve kendisine gelen teklifler arasında da Disney Plus’ı öne almıştı.

Hande Erçel’in “Henüz konuşma aşamasında, net bir şey olursa söyleriz” şeklindeki sözleri iddiaları doğruladı. Ayrıca oyuncu nasıl bir proje olacağı konusunu kendisinin de bilmediğini belirterek şimdilik karşılıklı ön görüşme yapıldığı haberlerini de doğrulamış oldu.

Ünlü oyuncu yakında Disney Plus için çok iddialı bir projede yer alacağı şeklinde haberlerle gündeme gelirse şaşırmamak lazım.