Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bürsin’den romantizm isyanı!

Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bürsin’den romantizm isyanı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ünü ülke sınırlarını aşan oyuncu Kerem Bürsin başarısı, toplumsal meselelere olan duyarlılığı ve aynı dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Hande Erçel ile birlikteliğiyle de sürekli gündemde olan bir isim. Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren ünlü oyuncu aşka bakışı ve Hande Erçel ile ilişkisi hakkındaki soruları da içtenlikle yanıtladı.

Kerem Bürsin, ‘Nasıl bir aşıksın?’ sorusunu şu şekilde cevapladı; Aşkta realistim. Ama bu realizmin içinde romantizm de var. Yoksa, çok saçma bir dünya olurdu. Ama ben daha minimal romantizm seviyorum. Yani anın romantizmi… Bir hafta önceden planlar falan yapıp helikopter kiralama gibi şeylerim yok. Mesela Kaz Dağları’nda yürüyüşe çıktık ya da bir butik oteldeyiz, onu en güzel şekilde yaşamak gibi…

Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bürsin'den romantizm isyanı! 8

Kerem Bürsin, Hande Erçel ile aşkını yaşarken kısıtlanmaktan da şikayetçi. Oyuncu bu konudaki düşüncelerini ise; “O kadar romantik bir şehirdeyiz ki Paris’i falan boş ver. İstanbul olağanüstü bir yer. Ama maalesef tadı yok. Kısıtlanmış bir halde aşkı yaşamak biraz zor aslında.

Demek istediğim şu: ‘Hadi gel Boğaz’da yürüyelim’, ‘Taksim sokaklarında gezip fotoğraflar çekelim’ diyemiyorsun. Bir yandan da dünyanın durumu falan,  keyfim yok zaten. Sadece ben değil, bence kimse hayatını, aşkını ya da onu heyecanlandıran şeyleri doğru düzgün yaşayamıyor” şeklinde ifade etti.

Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bürsin'den romantizm isyanı! 9

Oyuncu, sevgilisiyle birlikteyken çok iş konuşmadıklarını da itiraf ederek; “Güzel olan şey, bir proje geldiğinde fikrini sorabiliyor olmak. Ama iş çok konuşmuyoruz.

Bu aralar ben yazıyorum, o çiziyor. Çok yetenekli, inanılmaz tablolar yapıyor. Köpeklerimizle ilgileniyoruz. İkimiz de bir yandan çok yoğunuz. Birbirimizi çok sık göremiyoruz. Gördüğümüzde birlikte bir film, dizi falan izliyoruz” dedi.