Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşk yaşamadan magazin dünyası rahat etmeyecek!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşk yaşamadan magazin dünyası rahat etmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde enerjileri tutan ve başarılı performansları ile de çok beğenilen Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi, senaryo gereği iki aşık karaktere hayat veriyor. Serkan ve Eda’nın müthiş sempatisi de ünlü isimlerin özel hayatlarına etki edip etmediği noktasında değerlendirilmeye çalışılıyor. İşte bu durum aslında magazin dünyasının gündem oluşturmak adına başvurduğu bir yol.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, iyi birer arkadaş. Ancak sevgili değiller. Fakat bu durum magazin basınını tatmin eden bir durum değil. O nedenle de her röportajda mutlaka ikilinin birlikte olup olmadığına yönelik sorular soruluyor, zarf atılıyor, bir ilişkinin başlayıp başlamadığı sıklıkla sorgulanıyor. Bu tür röportajlarda Hande Erçel de Kerem Bürsin de her türlü soruyu saygıyla yanıtlamaya devam ediyor.

Kerem Bürsin de Hande Erçel de sıklıkla arkadaş olduklarını ve çok iyi anlaştıklarını ifade ediyor. Ancak bu durum magazin basını için yeterli değil. Bir aşk yaşasalar ne kadar güzel olur, zira reytingler artar, tirajlar patlar ve bu aşk sayesinde magazin camiası uzun süre haberlerini yapabileceği büyük bir olay yakalamış olur.

Ancak gerçekler böyle değil. TV 100 kamerasına konuşan Kerem Bürsin de sıklıkla bir senaryoya bağlı olarak çalıştıkları, Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile iyi anlaştıklarını, çok iyi arkadaş olduklarını ve bunun ötesinde de bir şey olmadığını tekrar etti.

Bürsin’in annesinin Erçel hakkında sosyal medyada hoş sözler yazması, dizide nişan sahnelerinin samimiyeti, ayrıca sosyal medyaya yansıyan set arkasındaki yakın anlar, hep bir aşka dönüştürülmeye çalışılıyor.

Her iki ünlü isim de bu durumu en doğal şekilde karşılaşıp, herhangi bir tepki göstermeden genellikle benzer yanıtlar veriyor ve bir aşk olmadığını ifade ediyor. Bürsin, ekip arkadaşları için de bu aşk iddiası ile ilgili esprili paylaşımlarının aslında bu durumun onlara da komik gelmesinin bir sonucu olduğunu anlattı.

İşte Kerem Bürsin’in benzer sorularla karşı karşıya kaldığı bir röportaj daha…