Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel karar verdi ve artık hayatında yeni bir dönem başladı!

Hande Erçel karar verdi ve artık hayatında yeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hande Erçel, sergilediği başarılı performans ile göz doldurdu. Kerem Bürsin ile önce partner sonra sevgili olan Hande Erçel, son yılların en çok konuşulan kadın oyuncularının başında geliyor.

13 ay süren Sen Çal Kapımı dizi setindeki yoğun çalışmalar tamamlandı. Dizinin ekibi artık ayrıldı ve geride güzel anılar bıraktı. Hande Erçel ise birçok dizi hayranının talebi olan hikayenin devam etmesi isteğine karşı durdu. Zira ünlü oyuncu artık çok yoruldu.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin yurt dışına giderek orada dinleneceklerine yönelik bilgiler de geliyor. Erçel, kendi kişisel gelişimi ve oyunculuk üzerine eğitimler almak istiyor.

Sen Çal Kapımı ekibinin veda buluşmasında Hande Erçel’in artık ne kadar yorulduğu ve bunaldığı da dikkatlerden kaçmadı. Dizinin devam etmesi yönünde bir soru sorulunca Kerem Bürsin, konuyu Hande Erçel’e yönlendirdi.

Erçel, “Her şey tadında ve çok güzeldi. Ben tamamen tatil artık, ihtiyacım olduğu için buna odaklıyım. Yoksa bir sene daha bu ekiple çalışırım, her şeyi çekerim” açıklamasını yaptı.

Hande Erçel’in bu sözü aslında Sen Çal Kapımı dizisinin uzatılamayacağı gerçeğini de ortaya koymuş oldu. Kendisini geliştirmek dahil birçok planı bulunan Hande Erçel, dizi bittiği için bir süre tatil yapacak. Oyuncu daha sonra çeşitli eğitimler alarak kendisine yeni bir rota çizecek.

Hande Erçel adına yeni bir dönemin başladığının işaretleri bunlar..