Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden?

Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan karakterlerine hayat veren Kerem Bürsin ve Hande Erçel, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu Maldivler’de almıştı. Haziran ayında yeniden dizinin ekrana gelecek olması nedeniyle, aylardır yorulan ekip ve oyuncular için kısa bir tatil arası verildi.

Erçel ve Bürsin de Maldivler’de tatile gittiler. Bir anda ikilinin yaptığı sosyal medya paylaşımları ile aynı yerde oldukları anlaşıldı ve sosyal medya karıştı!

İkilinin arasında bir aşk olmasını bekleyenler, olduğunu iddia edenler, bu birlikte tatili ‘aşk yaşıyorlar’ şeklinde algıladı. İki oyuncu da bunun aksini ortaya çıkaracak bir açıklama yapmayınca sosyal medyayı günlerdir peşinden sürükleyen aşk iddiası ile gündemden düşmüyorlar.

Türkiye’ye döndüklerinde havalimanında elele görüntüleri olduğu şeklinde bir fotoğraf medyada yayıldı. Kerem Bürsin olduğu iddia edilen kişinin yüzü görünmüyordu. Hande Erçel olduğu söylenen kişinin de yüzünde maske vardı ve aslında bu fotoğrafın gerçekten onlar olup olmadığı da net değil!

Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden? 14

Fakat ikilinin aşk yaşamasını heyecanla bekleyen hayranları, gerçek olup olmamasına bakmadan bu duruma çoktan inandılar. İkilinin ayrı ayrı yaptıkları paylaşımlar da aşkı destekler nitelikte.

Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden? 15

Ancak hepsinin dizinin yeni sezonu için bilerek ve isteyerek biraz durumu köpürtme, zaten varolan aşk iddialarının daha da çoğalmasının projeye katkısı da düşünülünce, ikilinin de bu durumu tersine çevirecek bir açıklama yapmıyor olmaları anlaşılır.

Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden? 16

Bu arada Hande Erçel’in Maldivler’e yalnız gitmediği de yaptığı paylaşımla ortaya çıkmıştı. Erçel, ablası Gamze Erçel, eniştesi ve yeğeni ile gitmişti tatile.

Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden? 17

Yeğeni Mavi ile bir fotoğraflarını yayınlamıştı Maldivler’deyken. Türkiye’ye döndükten sonra da aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden? 18

Ablası, yeğeni ile sahilde yürüyüş yapan oyuncu, son yaptığı paylaşımla da kendisine gelen bir çiçeğin fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa düştüğü notla da akıllara Kerem  Bürsin’i getiriyor. Üstelik bunun da farkında ama yine de ser verip sır vermiyor ve bir sürprizi olduğunun altını çiziyor…

Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden? 19

“Beni çok mutlu eden, heyecanlandıran ve içimi güzelliklerle dolduran bir sürprizin çiçeği” notuyla paylaşmış. Bu sürprizin altından ne çıkacak bilinmez ama Hande Erçel’in diğer paylaşımları, bir çekim için hazırlandığını göstermekte.

Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden? 20

Oyuncunun makyaj masasında bir hazırlık yaptığı anlaşılıyor. Muhtemelen bir derginin moda çekimi için hazırlanmakta. Bakalım bu hazırlığın altından ne çıkacak?

Hande Erçel, Maldivler sırrının üstüne hedef şaşırtıyor! O çiçekler kimden? 21