Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile ilgili sorulara net yanıt verirken Kerem Bürsin’in adı geçince kaçtı!

Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile ilgili sorulara net yanıt verirken Kerem Bürsin’in adı geçince kaçtı!

tarafından zk zk

ir süre önce Murat Dalkılıç ile ilişkisini bitiren ünlü oyuncu Hande Erçel, bu ayrılığın ardından sessiz kalmıştı. Daha sonra magazincilerin ısrarı üzerine dostluklarının baki olduğunu ama ilişkilerinin bittiğini ifade etmişti. Bu arada Fox TV’deki dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile de anılan Erçel, bu sorularla da muhatap olmaya başladı.

Sen Çal Kapımı dizisinde iyi bir uyum yakalayan ikili, kamera arkasında da iyi anlaşıyor. Erçel ve Bürsin, sık sık birbirlerine takıldıkları video ve fotoğraflarla sosyal medyadan paylaşım yapıyorlar. Hal böyle olunca birbirlerine de çok yakıştırılan oyunculara her fırsatta birlikte olup olmadıkları soruluyor.

tv100 kameralarına konuşan Hande Erçel bir mekan çıkışında magazincilerle karşılaştı ve diziyle ilgili sorulara yanıt verirken, gelen Kerem Bürsin ile ilgili soruları da geçiştirdi. Erçel Murat Dalkılıç için “Hiç kötü bir şey yok. Benim için çok değerli bir insan her zaman. Yapmam gereken her şeyi yaptım ben, söyledim zaten” diye konuştu.

Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile ilgili sorulara net yanıt verirken Kerem Bürsin'in adı geçince kaçtı! 7

Erçel, dizinin yanı sıra yeni bir reklam çekimi de yaptı. Çekim çıkışında bu aralar çok yoğun olduğunu hem dizi hem de reklam çekimi ile uğraştığını söyledi. Diziyle ilgili gelen tepkilerden de çok mutlu olduğunu belirterek “Her şey çok güzel” ifadesini kullandı.

Bu arada Kerem Bürsin ile aralarında bir ilişki olup olmadığı ile ilgili sorulara yanıt vermeyen Hande Erçel, çareyi dönüp gitmekte buldu.