Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in klasik pozuna 2 milyon beğeni! Aslı Enver, çocuklar gibi şendi! Afra Saraçoğlu’ndan sürpriz buluşma!

Hande Erçel’in klasik pozuna 2 milyon beğeni! Aslı Enver, çocuklar gibi şendi! Afra Saraçoğlu’ndan sürpriz buluşma!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun yaptıkları son sosyal medya paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Afra Saraçoğlu var. Genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan Saraçoğlu, şimdilerde başrolünü Çağatay Ulusoy ile paylaştığı Yeşilçam isimli dönem dizisinin çekimlerinde. Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı dizi, BluTV’de yayınlanacak.

Afra Saraçoğlu, kendi jenerasyonunun oyunculuğuyla dikkat çeken isimlerinden birisi. Saraçoğlu, hayranlarının da markajında. Sosyal medyadan yaptığı son paylaşımda yanındaki isim Aslı Bekiroğlu idi.

İki oyuncu, 2018 yılındaki Altın Kelebek’te ‘Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nün kazananları arasındaydı. Merve Çağıran ile birlikte o yıl Afra Saraçoğlu ve Aslı Bekiroğlu da ödülün sahibi olmuşlardı. İki oyuncunun dostluklarının da o güne dayandığı biliniyor.

İkilinin sürpriz buluşmasından keyifli bir kareyi önce Bekiroğlu paylaştı, daha sonra Saraçoğlu da kendi story hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Hande Erçel'in klasik pozuna 2 milyon beğeni! Aslı Enver, çocuklar gibi şendi! Afra Saraçoğlu'ndan sürpriz buluşma! 12

Ekranlara en son Babil dizisi ile gelen Aslı Enver, İstanbul’a yoğun bir şekilde yağan karın tadını çıkardı. Hafta boyunca tüm yurdu etkisi altına alan soğuklardan nasibini alan İstanbul’da bir ara açan güneşin de etkisiyle Enver, kar keyfi yapmış anlaşılan…

Hande Erçel'in klasik pozuna 2 milyon beğeni! Aslı Enver, çocuklar gibi şendi! Afra Saraçoğlu'ndan sürpriz buluşma! 13

Oyuncunun kar pozlarında çocuklar gibi neşelendiği de dikkatlerden kaçmıyor. Aslı Enver, instagram sayfasından karlı pozlarını paylaştı.

Hande Erçel'in klasik pozuna 2 milyon beğeni! Aslı Enver, çocuklar gibi şendi! Afra Saraçoğlu'ndan sürpriz buluşma! 14

Soğuk havaya karşın pek çok kişi gibi karda yürümekten keyif aldığı ve bembeyaz örtüyle kaplı İstanbul’un keyfini çıkardığı görülüyor oyuncunun.

Hande Erçel'in klasik pozuna 2 milyon beğeni! Aslı Enver, çocuklar gibi şendi! Afra Saraçoğlu'ndan sürpriz buluşma! 15

Gelelim Hande Erçel’e. Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile gündemde olan Erçel, bir süredir klasikleşen bir pozuyla instagram’da dikkat çekti yine.

Oyuncu, elinde kahvesi ile aynı oturuş şeklini koruyarak daha önce de bir kaç kez poz vermişti. Tarzıyla da dikkat çeken Hande Erçel’in fotoğrafına beğeni yapanlardan birisi de rol arkadaşı Kerem Bürsin oldu.

Hande Erçel'in klasik pozuna 2 milyon beğeni! Aslı Enver, çocuklar gibi şendi! Afra Saraçoğlu'ndan sürpriz buluşma! 16

Hande Erçel’in kahveli pozuna 3-4 saat içinde 1 milyon 800 bini geçen beğeni geldiği görülmekte..

Hande Erçel'in klasik pozuna 2 milyon beğeni! Aslı Enver, çocuklar gibi şendi! Afra Saraçoğlu'ndan sürpriz buluşma! 17