Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel o pozlarını paylaşmaya bayılıyor! Aslı Enver’in kalbi onlarla dolu!

Hande Erçel o pozlarını paylaşmaya bayılıyor! Aslı Enver’in kalbi onlarla dolu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar, hayranlarının onları daha yakından tanımalarını da sağlıyor. Sevdikleri, beğendikleri isimlerin özel hayatlarından ve rol aldıkları yapımların kamera arkasından yaptıkları paylaşımlar ilgiyle takip edilmekte.

Son dönemin popüler isimlerinden birisi olan Hande Erçel, genç kuşağın başarılı oyuncuları arasında yer alıyor. Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle de gündemden düşmüyor.

Oyuncu, instagram’da da pek çok kişinin kıskanacağı bir hayran kitlesine sahip. Şu anda 18,4 milyon takipçisi olan oyuncunun takipçi sayısı da hızla artmaya devam ediyor.

Dolayısıyla da yaptığı her paylaşım sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Sürekli gündemde olan oyuncu da bu popülerliğini iyi değerlendiriyor ve hayranlarını hiç habersiz bırakmıyor!

Ya dizinin setinden ya da günlük hayatından veya profesyonel moda çekimlerinden pozlarıyla sık sık paylaşımlar yapmakta.

Oyuncunun son yaptığı paylaşımlardan birini aşağıda görüyorsunuz. Kısa bir süre önce instagram story’de paylaştığı bu fotoğraf, Aralık ayında Mag dergisine verdiği bir moda çekimindeki selfie’si. Oyuncu, o çekimleriyle büyük beğeni toplamıştı.

Hande Erçel o pozlarını paylaşmaya bayılıyor! Aslı Enver'in kalbi onlarla dolu! 10

Dergi için iddialı pozlar veren oyuncunun siyah kıyafetiyle verdiği pozlar büyük beğeni toplamıştı. Hande Erçel, derginin Aralık sayısının da kapağında yer almıştı… İşte oyuncu, bu pozlarını çok beğeniyor olacak ki yakın zamanda yeniden o çekimlerden üstteki bir anının fotoğrafını paylaştı…

Hande Erçel o pozlarını paylaşmaya bayılıyor! Aslı Enver'in kalbi onlarla dolu! 11

Ekranlara son olarak Star TV’de yayınlanan Babil dizisi ile gelmişti Aslı Enver. Oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Süreyya karakteri ile hayran kitlesini iyice büyüttü. Hafızalara kazınan bu rolün ardından ise Babil’de Nihal isimli bir polis memurunu oynadı. Dizinin ilk bölümlerinde görevi gereği kimlik değiştirip Ayşe ismiyle görüldü ama sonradan polis olduğu ortaya çıktı.

Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak ve Mesut Akusta ile birlikte rol aldığı Babil dizisi, ne yazık ki konusu ve oyuncularıyla dikkat çekse de beklenen reytingi yakalayamadı ve 20. bölümde final yaptı.

Oyuncu dizinin finalinin ardından evinde iki kedisi ve barınaktan yaz aylarında sahiplendiği köpeği Oli ile vakit geçirmeye başladı.

Küçük ailesi ile çok mutlu olduğu görülen oyuncu, pandemi nedeniyle de genelde evde sevimli dostlarıyla vakit geçiriyor. Her ne kadar ismi bazı kişilerle yan yana aşk haberleriyle getirilse de bu tür haberleri yayınlayan oyuncu, sosyal medya hesabından evde bol bol dizi, film izlediğini, sevimli dostlarıyla sevgi dolu yuvasında mutlu ve huzurlu olduğunu her fırsatta yaptığı paylaşımlarla da göstermekte.

İşte onlardan birisi…

Hande Erçel o pozlarını paylaşmaya bayılıyor! Aslı Enver'in kalbi onlarla dolu! 12

Aslı Enver, kendisine yeni uğraşlar da buluyor. Evde bazen boya yapan oyuncu, bazen de aksesuarları boyuyor. Oyuncunun son paylaşımlarından birisi de aşağıda…

Hande Erçel o pozlarını paylaşmaya bayılıyor! Aslı Enver'in kalbi onlarla dolu! 13