Ana sayfa Güncel Haberler Hande Erçel, partneri Kerem Bürsin’le ilgili o soruyu duyunca gerildi!

Hande Erçel, partneri Kerem Bürsin’le ilgili o soruyu duyunca gerildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde her şey yolunda… Kerem Bürsin ve Hande Erçel uyumu sonuç verdi. Dizinin reytingleri ve gösterilen ilgi adeta kıskandırıyor… Ancak bir de iki ünlü isim için ortaya atılan aşk iddiaları var…

İşte bu durum hem Kerem Bürsin hem de Hande Erçel için yönetmesi sorun olan bir konu. Her iki isim de aşk yaşadıkları iddiasını yalanlıyor. Zaten bunu doğrulayacak hiçbir görüntü ya da bilgi de yok. Sadece söylentiler var…

Kerem Bürsin ise yaptığı açıklamada dizide sadece işini yaptığını belirtmişti. Oyuncu, kalbinin sadece ailesine ve işe açık olduğunu belirterek konuyu kapattı. Ancak iddialar durulmadı.

Bu sefer de konu Hande Erçel’e soruldu. Ünlü oyuncu da haliyle bir pot kırmamak adına bir hayli gerildi. Posta gazetesinin haberine göre Murat Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını anlatan Hande Erçel, “Biz ilişkimizi dostça bitirdik. Yapmam gereken her şeyi yaptım ben. Murat benim için çok değerli bir insan” diye konuştu.

Kerem Bürsin ile aşk dedikoduları da soruldu. Hande Erçel, bu soruda gerildi ve konuşmak istemediğini belirtti.

Hem Kerem Bürsin hem de Hande Erçel işlerini başarıyla yapıyor. Aralarında da bir aşk yaşandığına dair hiçbir kanıt yok.