Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, son dizi kararı ile kariyerinde bambaşka bir dönemi başlatıyor!

Hande Erçel, son dizi kararı ile kariyerinde bambaşka bir dönemi başlatıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların büyük dikkat çeken genç oyuncularından birisi de Hande Erçel. Özellikle Kerem Bürsin ile birlikte başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin ardından sadece yurt içinde değil, uluslararası alanda da çok büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Hande Erçel, romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisinin 85 ülkede yayınlanmasının ardından, sosyal medyayı da arkasından sürükleyen bir isim oldu. Hollywood starlarına bile nasip olmayan bir takipçi sayısına ulaşan oyuncunun, instagram’da 27 milyonu aşan takipçisi bulunuyor.

Hande Erçel, son olarak magazinin gündeminde Kerem Bürsin ile ilişkisini bitirmekle gündeme geldi. Dizide başlayan aşklarını bir süre önce sonlandıran Bürsin ve Erçel, iş hayatlarına yoğunlaştılar. Hande Erçel, kariyerinde önemli bir adım daha attı ve Disney Plus ile anlaştı!

Türkiye pazarına yeni giren ve sektörde büyük heyecan yaşatan dijital platform Disney Plus’un gözde isimlerinden birisi de Hande Erçel. Platform yakın zamanda birbirinden ünlü isimleri bünyesine toplamaya başlamıştı. Engin Akyürek, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Pınar Deniz, Eda Ece, Aslı Enver, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ile birlikte son olarak Eda Ece ve Aslı Enver de bu isimlere eklenmişti.

Hande Erçel’in uluslararası bilinirliği, Disney Plus ile yaptığı anlaşmada etkiliydi. Oyuncunun dijital platform ile yaptığı anlaşma ise bir başka gerçeği ortaya koydu!

Birçok Türk dizi yıldızını bünyesine toplayan Disney Plus için ortaya atılan bazı iddialar var ki şaşırtacak nitelikte!

Hande Erçel, son dizi kararı ile kariyerinde bambaşka bir dönemi başlatıyor! 3

Disney Plus platformu için hazırlanacak yeni diziler ve sinema filmleri için anlaşılan pek çok oyuncunun attığı imza, kariyerlerinde de önemli bir adım olacak! Alınan bu kararla birlikte ortaya çıkan bir gerçeği de Milliyet Gazetesi yazarlarından Sina Koloğlu, ilk kez aktardı…

Disney Plus ile ünlü oyuncuların yaptıkları anlaşmalar, tüm sektörü birden etkileyecek! Kulislerde dolaşan bir iddiaya göre; anlaşma yapılan oyuncuların sadece Disney Plus için hazırlanan içeriklerde yer alması şartı koşulmakta!

Koloğlu, sosyal medya paylaşımında Disney Plus ile birlikte HBO platformunun da ünlü isimleri kendisine bağlamakta olduğunu anlatıyor mesajında.

Disney Plus ile anlaşma imzalayan ünlü isimlerin, sadece bu kanallar için iş yapacağı bilgisini de veriyor…

Koloğlu, durumu şöyle aktarmakta: “Malum lira dolar karşısında pul durumunda. Ülkeye gelecek olan yabancı platformlar peynir ekmek gibi oyuncu bağlıyor. Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Hande Erçel mesela Disney ile, aynı şekilde Mahsun Kırmızıgül’ün de HBO ile anlaştığı söyleniyor. Bu isimler sadece bu kanallara iş yapacak.”

Hande Erçel’in de içinde yer aldığı bu ünlü isimlerin sadece Disney Plus için projelerde yer alması ve başka yayıncılar ile çalışmayacak olmasını getiriyor! Bu da hem oyuncular hem de sektör açısından adeta bir kırılma noktası!

Hande Erçel’in de Disney Plus’a içerik hazırlayan yapım firmalarından yakında yeni bir dizi için öneri alması yakındır! Disney Plus, çok büyük bütçelerle ve çok iddialı anlaşmalar yaparak dizi sektöründe en büyük projeleri yapan yayıncı olmayı hedefliyor. Hande Erçel de attığı imza ile Disney Plus ile çalışan yapımcıların dışında bir başka yapımcıyla çalışmama şartını kabul etmiş oluyor. İddialar doğru ise Erçel ile birlikte Disney Plus ile anlaşma yapan tüm oyuncular için geçerli bu durum!