Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel sürpriz aşkı bitince hayatıyla ilgili önemli bir karar aldı!

Hande Erçel sürpriz aşkı bitince hayatıyla ilgili önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyoonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel, Eylül ayında final yapan Sen Çal Kapımı dizisinin ardından bir projede yer almadı. Uzun süredir de dinlenmekte olan oyuncu en son Disney Plus ile anlaşma yapan ünlü isimler arasında yer alıyor. Oyuncu henüz yeni projesi konusunda karar verilmediğini ve bazı senaryolar okumakta olduğunu da söyledi.

Hande Erçel hayranları en çok da El Turco isimli Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı projede olup olmayacağını merak ediyor. Bu konuda bir gelişme yok ve Hande Erçel’in Can Yaman kadar ücret istediği ama bu noktada yapımcı ile anlaşamadığı iddiası da ortaya atıldı. Ancak bu iki iddia konusunda da elimizde net bir bilgi yok, sadece bunlar kulislerde konuşulan konular olarak kaldı.

Hande Erçel hayranları ise büyük bir heyecan ile yeni projesini bekliyor. Özel hayatında Kaan Yıldırım’dan ayrılan Hande Erçel, tüm enerjisini işine vereceğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Hayatımda kimse yok. Şu anda işimle yoğunum ve çok mutluyum. Kaan her zaman arkadaşım, arkadaşım olarak kalacak” diye konuştu.

Hande Erçel hayranları oyuncudan gelecek haberleri bekliyor. Ancak henüz kendisine uygun bir proje bulamayan oyuncu, gelen teklifleri değerlendirme aşamasında.

Disney Plus ile özel bir anlaşma yapan Hande Erçel, bundan sonra bu platform için gelecek olan projelerde yer alacak. Oyuncunun bazı projeler için senaryoları aldığını ve okumakta olduğunu da biliyoruz ama yeni işi konusunda şu anda net bir durum yok.