Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Demet Özdemir listede bile yok! Alina Boz zirvede! Sürpriz isimler arka arkaya geldi!

Hande Erçel ve Demet Özdemir listede bile yok! Alina Boz zirvede! Sürpriz isimler arka arkaya geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranda olan kadın oyuncular arasında sosyal medyada yaşanan rekabette son haftada ilginç bir tablo ortaya çıktı! Aylardır listenin ilk sırasında olan Hande Erçel ve Demet Özdemir’in yerini başka isimler aldı…

Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi, Nisan ortasında sezon finali yapmıştı. Geçtiğimiz hafta tanıtımı yayınlanan dizi, Haziran başında ekranda olacak. Ancak yine de Erçel’in Kerem Bürsin ile Maldivler tatili sonrası birlikte olmaları da oyuncuyu sosyal medyadaki ölçümlerde ön sıralara taşıyamamış!

Demet Özdemir ise geçtiğimiz hafta dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in final yapmasının ardından sosyal medyada daha az görünüyor. Dizileri ekranda olmayanlar da doğal olarak daha az konuşuluyor.

İki genç oyuncu, son dönemin en popüler isimleri olarak ve dizileri de ekranda olduğu için aylardır sosyal medya ölçümleme servislerinin oluşturdukları ‘En çok konuşulan kadın oyuncular’ kategorisinde ilk iki sırayı kimseye bırakmıyordu.

Digilup’un  tablosunda birinci sırada Hande Erçel ve arkasından da Demet Özdemir geldi aylarca. Maraşlı dizisi ekrana gelmeye başlayınca durum biraz değişti. Tuba Büyüküstün de Sefirin Kızı’nda oynamaya başladığında listeye girmişti.

Bir ara Çukur’da Karaca’yı oynayan Ece Yaşar zirveye oturmuştu ama durum sonra yeniden eski haline dönmüştü. Alina Boz’un ekranda yer almaya başlamasıyla tabloyu sallaması da bir oldu!

Hande Erçel ve Demet Özdemir listede bile yok! Alina Boz zirvede! Sürpriz isimler arka arkaya geldi! 8

Erçel ve Özdemir’in yokluğunda bir haftalık arada en çok konuşulan kadın oyuncu listesinin başına Alina Boz geçti! 2. sıradaki isim ise şaşırtıt! Deniz Baysal Yurtçu, Teşkilat dizisindeki rolüyle çok konuşulmaya başlandı.

Damla Sönmez, Ahsen Eroğlu, Hafsanur Sancaktutan, Sevda Erginci ve Dilan Çiçek Deniz, listede genelde olan isimlerdi. Ancak Sinem Ünsal’ın hızlı girişi ile birlikte Demet Evgar ve özellikle Aleyna Tilki’nin 10.sıradan listeye girmesi ise şaşırtıcı bir gelişme oldu…

İşte geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular…

Hande Erçel ve Demet Özdemir listede bile yok! Alina Boz zirvede! Sürpriz isimler arka arkaya geldi! 9