Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyada gücü ellerinde tutuyor!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyada gücü ellerinde tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in filtreli eğlenceli paylaşımları ve birbirlerine yaptıkları şakalar bu hafta sosyal medyaya damgasını vurdu. Sette ve özel hayatlarında birlikteyken ne kadar eğlendikleri sosyal medya ki paylaşımlarına da yansıyan ünlü çift takipçilerini adeta mest etti.

Çiftin, ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin setinde ekip arkadaşları ile birlikte oldukça keyifli vakit geçirdikleri sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor. Birbirlerine şakalar yapan ve çektikleri videoları Instagram’da paylaşan Bürsin ve Erçel ikilisi dizi setindeki yakın arkadaşları Alican Aytekin ve Elçin Afacan’dan da destek almayı ihmal etmiyor. Hande Erçel sette sevgilisini korkutunca Kerem Bürsin’in intikamı da fena oldu… Videodan tüm bu şakanın gelişimini ve Kerem Bürsin’in acı intikamını izleyebilirsiniz.

Aşklarını dolu dizgin yaşayan ikilinin beraber yaptıkları paylaşımlar takipçilerini mest ediyor. Kerem Bürsin’in ‘gel senin bir fotoğrafını çekeyim’ diyerek Hande Erçel’in filtre kullanarak çektiği videosunu sosyal medyada paylaşması da ikilinin hayranlarını güldürdü. Erçel bu videoyu kendi sayfasına da taşıdı ve başına gelecekleri tahmin ettiğini belirterek altına ‘Bilmez miyim!!! yazdı’.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyada gücü ellerinde tutuyor! 12

Ablası Gamze Erçel’de Hande Erçel ile verdiği filtreli komik bir pozlarını paylaştı. Bu pozlarını da sayfasına taşıyan güzel oyuncunun takipçileri ; ‘Nedir bu Hande’nin çektiği’ yorumlarını yaptı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyada gücü ellerinde tutuyor! 13

Yeğeni Mavi’ye düşkünlüğü ile bilinen Hande Erçel işten fırsat bulduğunda soluğu hemen ablasının yanında alıyor. Güzel oyuncu yeğeni ile çektirdiği fotoğrafları da sosyal medyasında takipçileri ile paylaşıyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyada gücü ellerinde tutuyor! 14

Kerem Bürsin kaslı vücudunu düzenli spor yapmasına borçlu, yakışıklı oyuncu setten arta kalan zamanlarında hemen spor salonuna koşuyor. Spor hocası ile pozunu İnstastory’de paylaşan yakışıklı oyuncu paylaşımına; ‘Gelecekten haber veren bir resim’ yazdı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyada gücü ellerinde tutuyor! 15

İkili, ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin setinden ekip arkadaşları ile çektirdikleri fotoğrafları ve birbirlerine yaptıkları muzip şakaları da sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyada gücü ellerinde tutuyor! 16

Hande Erçel aynı zamanda Kansersiz Yaşam Derneği’nin ‘İyi Niyet Elçisi’ oldu. Erçel, Sosyal medya hesabından da Kansersiz Yaşam Derneği’nin sosyal sorumluluk reklam filminde kanser hastalarına ve ailelerine destek için çağrıda bulunmaya devam ediyor.

Annesi Aylin Erçel’i kanser nedeniyle 2019 yılının Ocak ayında kaybeden oyuncunun attığı sosyal sorumluluk adımı bu noktada bir hayli anlam taşıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hande Erçel (@handemiyy)’in paylaştığı bir gönderi

Hande Erçel bir derginin fotoğraf çekiminde verdiği kareyi de Instagram’da takipçileri ile paylaştı. Güzelliğiyle göz kamaştıran ünlü oyuncu milyonlarca beğeni ve yorum aldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medyada gücü ellerinde tutuyor! 17

Güzel oyuncu Hande Erçel Instagramı aktif olarak kullanıyor, takipçi sayısı her geçen gün artıyor. Erçel’in instagram hesabının takipçi sayısı 23 milyona doğru hızla ilerliyor. Kerem Bürsin ise sosyal medyada sevgilisi kadar aktif değil, Bürsin genellikle yer aldığı projeler ile ilgili paylaşımlar yapıyor, sosyal medyayı daha çok iş için kullanmayı tercih ediyor.