Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin diziden sonra kendilerine yeni rota çizdi!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin diziden sonra kendilerine yeni rota çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, artık özgür… 58 hafta süren dizi çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. Hande Erçel, Sen Çal Kapımı için yoğun bir temponun içinde yer aldı.

Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu, aynı zamanda büyük aşkını da yine sette buldu. Erçel ile Bürsin arasındaki aşkın tatil günlerinde daha da derinleştiğini sosyal medya paylaşımları ile anlayabilirsiniz.

İki ünlü isim de kendilerine yeni rotalar seçti ve hayatlarında yeni bir dönem başladı. Hande Erçel kendisini geliştirmeye ve eğitimler almaya yöneldi. İngiltere veya Amerika’da kişisel gelişimine ve oyunculuğa yönelik eğitimler almayı planlayan oyuncu, şu sıralarda dinleniyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin diziden sonra kendilerine yeni rota çizdi! 8

Kerem Bürsin ise Disney için hazırlanan dizi projesinden başrol teklifi aldı. Oyuncu ayrıca kendi yapım şirketinin ilk sinema filmi için yönetmen Altan Dönmez ile çalışmalar yürütüyor.

Tatil anlarını instagram hesabından paylaşan Hande Erçel, hayvanlara yardımcı oldu. Adeta bir iyilik meleği görüntüsündeki oyuncu, yaptığı paylaşım ile de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin diziden sonra kendilerine yeni rota çizdi! 9

Oyuncu, paylaşımında şöyle yazdı: Bir bukalemunla arkadaş olduk. Bir martıyı ayağına girmiş 4 olta iğnesinden kurtardık, teşekkür edip uçmasını izledik. Bir dragona tutulduk! Asi ve duygusaldı. Yolumuzda bize ışık tutan canlar oldu, ne güzeldi.”