Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin partnerliğini taçlandıran çok özel görüntüler!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin partnerliğini taçlandıran çok özel görüntüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılı için Best Of dergisi hazırlayan Hello, editörleri kapak olarak Kerem Bürsin – Hande Erçel çiftini tercih etti. Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdıkları Eda ve Serkan karakterleri ile aylardır gündemden düşmeyen ikili, 2020 yılına çok özel pozlarla veda ediyor…

Dergiden yapılan açıklamada hem neden bu ikilinin seçildiği anlatıldı hem de instagram üzerinden özel görüntüleri servis edildi. Derginin sunumu şu şekilde oldu: “Best of HELLO! özel sayımızın kapağında senenin en dikkat çeken televizyon çifti başarılı oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i ağırlıyoruz.”

Hande Erçel ve Kerem Bürsin partnerliğini taçlandıran çok özel görüntüler! 8

Derginin sosyal medya hesabı üzerinde dün ve bugün olmak üzere üst üste ünlü ikiliden fotoğraflar paylaşıldı. Hayranları da bu paylaşımlara beğeni ve yorum yağdırdı. “Nefes alamıyorum” diye yorum bırakan dizi takipçileri, ikilinin uyumlarının ne kadar başarılı olduğunu da abartılı sözlerle yorumlara yansıttı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin partnerliğini taçlandıran çok özel görüntüler! 9

Hello dergisinin 2020 yılı için Best Of versiyonunun kapağı da ortaya çıktı. Beyazlar içindeki Kerem Bürsin -Hande Erçel görüntüleri dizinin hayranları tarafından büyük bir beğeni topladı. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin de dergideki çekimlerle ilgili habercilerin sorularını yanıtladı.

Hello dergisinin instagram hesabına yansıyan fotoğrafların ardından habercilerin karşısına çıkan Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel ile ne kadar iyi bir uyum yakaladıklarını ifade etti. Oyuncu, “Güzel bir çekim yaptık, güzel bir dergi çekimi oldu” dedi.

Hande Erçel’in yeni evinin dekorasyonu için Kerem Bürsin’in de destek olacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyleyen oyuncu, böyle bir şey olmadığını, eğer yardım isterse de düşüncesini söyleyebileceğini ifade etti.

Oyuncu, şu anda yoğun bir tempoda çalıştığını ve aşk için zamanının olmadığını ifade etti. Bürsin, karşısına çıkmadığı sürece de bir aşk arayışında olmayacağını da ima etti. Melisa Döngel ile hakkında çıkan dedikoduların da doğru olmadığını ifade eden Bürsin, birlikte çalıştıklarını hatırlattı ve çok sevdiği bir arkadaşı olduğunu da sözlerine ekledi.

2021 yılı için dileğini de aktaran oyuncu, “Herkesin sağlıklı ve mutlu olması, umarım bu aşı da işe yarar ve herkes sağlıklı olur, mutlu oluruz. Doğaya, insanlara ve hayvanlara daha saygı duyduğumuz bir yıl olur” dedi.