Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin, sempati fırtınası estirdi!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, sempati fırtınası estirdi!

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı 1 Temmuz Çarşamba günü Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin çekimlerine devam ediliyor. Sette iyi bir ortam oluştu ve Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in uyumlu bir dizi çifti olmaları da ilk dikkat çeken detay oldu.

İki ünlü oyuncunun büyük bir heyecan ve istek ile başladığı projenin iyi sonuçlar vereceği daha şimdiden anlaşılıyor. Sosyal medyayı sallayan görüntüler de ikiliden gelmeye devam ediyor. Dizinin hem fragmanı yayınlandı hem de fotoğraf çekiminin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Şimdi de iki ünlü oyuncu nasıl iyi bir ikili olduklarını gösteren bir video paylaştı.

Dizinin hayranlarını 1 Temmuz Çarşamba günü ekran başına davet eden Hande Erçel ve Kerem Bürsin, adeta sempati fırtınası estirdi. Yayın için seçilen Çarşamba, normal sezonda biraz sıkıntılı bir gün. Zira hem Kuruluş Osman var hem de dram dizileri bu günü kapatmış durumda. Yani Sen Çal Kapımı iyi bir sonuç alır, normal sezonda da devam eder ise gün değiştirmek zorunlu olabilir. Tabii ki bu bir ihtimal.

Peki nasıl bir dizi? Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.