Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in son kararı sevenlerini üzdü!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in son kararı sevenlerini üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onlar hem çok iyi bir dizi çifti hem de gerçek hayatta çok güzel bir ilişki yaşayan iki ünlü isim… Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı hem dizide hem gerçekte yaşıyor… İkili birbirlerini buldu ve bu Sen Çal Kapımı dizisinin sayesinde gerçekleşti.

Güneşin Kızları dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Hande Erçel, popülerliğini son yıllarda bir hayli artırdı… Sen Çal Kapımı ile kariyerini farklı bir noktaya taşıyan Hande Erçel, artık sosyal medyanın en çok konuştuğu kadın oyuncuların başında geliyor. Bunu zaten yayınlanan istatistiklerden fark edebilirsiniz.

Nisan ayında aşkları ortaya çıkınca hayranları bu duruma pek şaşırmadı. Zira onlar zaten aşık gibiydi ve gerçekte de öyle olduklarını herkes gördü. Sen Çal Kapımı dizisinde son 5 bölüm kaldı ve artık onların dizi macerası bitecek, gerçek hayatta birbirlerine daha sıkı tutunacaklar.

Sen Çal Kapımı dizisi eylül ayında 52. bölümü ile birlikte final yapacak ve romantik komedi yapımı hayranlarına veda edecek. Hayranlar, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in bir sonraki projesinin ne olacağını merak ediyor. Ancak yeni projeler için biraz beklemek gerekiyor. İki ünlü ismin de bazı planları olduğu kulislere yansıdı.

İddialara göre Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisi sona erdikten sonra yeni bir projede yer almak istemiyor. Biraz dinlenmek isteyen güzel oyuncu, ayrıca kendisini de dinlemek istiyor. Geleceği adına hemen karar vermek yerine kendisini geliştirmeyi seçen oyuncu, yeni kararlar aldı. Hande Erçel, kariyerini daha da ileriye taşımak için bir süreliğine sevgilisi Kerem Bürsin’le birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne gidecek.

Hande Erçel, Amerika’da hem dil eğitimi hem de oyuncu koçu Lori Lively’den ders alacak. Hande Erçel kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biraz uzaklaşıp kendime yeni beceriler katmak, farklı deneyimler yaşamak, almayı planladığım eğitimlere zaman ayırıp kendimi geliştirmek istiyorum.”

Hande Erçel ve Kerem Bürsin şimdi Sen Çal Kapımı çekimlerinin sona ermesini bekliyor. Çift, çekimler biter bitmez Amerika’ya gidecek.