Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yeni dizideki yeni arkadaşları belli oldu!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yeni dizideki yeni arkadaşları belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Azize felaketinden sonra yeni bir diziye başlıyor… Kanal D ekranında sezona iddialı giriş yapan Azize dizisi, final dahi yaptırılmadan yayından kaldırılmıştı.

Hande Erçel, 2020 yılında diziler konusunda şanssızlığını kırabilecek mi? Siyah İnci, Halka ve Azize dizileri kısa süreli yapımlar olarak kaldı. Hande Erçel, bu dizilerde kariyerinde sıçrama yapacak bir adım atamadı.

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel, yeni bir sınav daha verecek. Oyuncu bu dizide Eda karakterini canlandıracak.

Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre dizinin kadrosuna transferler de devam ediyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Burak Deniz’in dizide yer alacağı ortaya çıkmıştı. Burak Deniz, Hazal Kaya ile başrolünde yer aldığı Bizim Hikaye dizisine geçen sezon veda etmişti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yeni dizideki yeni arkadaşları belli oldu! 8

Yeni oyuncu ise Evrim Doğan oldu. Doğan dizide Hande Erçel’in canlandıracağı Eda karakterinin halası Ayfer rolünü canlandıracak. Evrim Doğan’ı Kadın dizisinde Yeşim, Bizim Hikaye’de Şeyma karakterleri ile hatırlayabilirsiniz.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yeni dizideki yeni arkadaşları belli oldu! 9

Ender Mıhlar’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin yayınlanacağı kanal ise Fox TV…

Ender Mıhlar, geçen sezon yine Fox TV’de yayınlanan Her Yerde Sen dizisinin yönetmenliğini yapmıştı.