Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Pınar Deniz, aynı bikini ile pişti oldu!

Hande Erçel ve Pınar Deniz, aynı bikini ile pişti oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en popüler kadın oyuncularından birisi olan Hande Erçel, sosyal medya desteğiyle gündemden düşmüyor. Hayranları onun her hareketini, her paylaşımını, her giydiğini, her gittiği yeri büyü bir ilgiyle izliyor, takip ediyor ve sosyal medyada binlerce, milyonlarca beğeni ve yorum yapıyorlar.

Erçel, Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte instagram’daki takipçi sayısını da herkesin gıpta edeceği bir rakama kadar çıkardı!

21 milyonu geçen takipçi sayısına sahip olan Hande Erçel, Kerem Bürsin ile geçtiğimiz hafta Maldivler’e gitmişti. Haziran ayında yeniden ekrana gelmeye başlayacak olan dizinin sezon finalinden sonra ikili dinlenmek için tatile gitti.

Erçel’in ablası, eniştesi ve yeğeni Mavi de bu gezide onunlaydı. Ancak Kerem Bürsin ile karşılıklı paylaşımları sonrasında, zaten aşk yaşadıklarına dair dedikoduları da iyice ateşlendirdi.

Hande Erçel ve Pınar Deniz, aynı bikini ile pişti oldu! 9

İkilinin bundan sonraki süreci merakla bekleniyor hayranları tarafından ama her paylaşımları da artık daha bir dikkatle takip ediliyor!

Aşka dair bir işaret arıyor hayranları. İki oyuncunun gerçekten bir aşk yaşayıp yaşamadıkları aslında bilinmiyor. Yaptıkları paylaşımlar, beklenti o yönde olduğu için ‘aşk yaşıyorlar’ şeklinde yorumlanıyor ama dizilerine heyecan taşımak isteyen iki oyuncunun bilinçli paylaşımları da olabilir! İzleyip göreceğiz…

Bu arada Hande Erçel’in Maldivler’den döndükten sonra henüz çok yeni yaptığı bir paylaşımı aşağıda görebilirsiniz. Oyuncu, tatilde çekilen bir fotoğrafını paylaşmış.

Hande Erçel ve Pınar Deniz, aynı bikini ile pişti oldu! 10

Üzerindeki beyaz renkli triko kumaştan bikinisi ile poz veren oyuncunun, meslektaşı Pınar Deniz ile pişti olması da bir başka ilginç durum oluşturdu iki oyuncuyu takip edenler açısından.

Pınar Deniz de Erçel ile aynı gün, neredeyse aynı saat dilimi içinde aşağıdaki fotoğrafını paylaştı. Erçel ile aynı bikiniyi giydikleri görülüyor…

Hande Erçel ve Pınar Deniz, aynı bikini ile pişti oldu! 11