Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve sosyal medya fenomeni kardeşi Gamze Erçel, İtalya’da yoğun ilgiyle karşılandı!

Hande Erçel ve sosyal medya fenomeni kardeşi Gamze Erçel, İtalya’da yoğun ilgiyle karşılandı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerde meslektaşı Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, yorgunluk atmak ve kafa dinlemek için soluğu sosyal medya fenomeni kardeşi Gamze Erçel ile birlikte İtalya’da aldı.

Güzel oyuncu Hande Erçel, dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz haftalarda ilişkisini sonlandırmıştı. Bir süredir magazin basınından uzak kalan Hande Erçel, geçen hafta Hadise ile evliliğin eşiğinden dönen meslektaşı Kaan Yıldırım ile görüntülenince aşk iddiaları güçlendi.

Hande Erçel muhabirleri görünce yüzünü çevirdi, ikili soruları yanıtsız bıraktı. Hande Erçel ile Kaan Yıldırım 2019 yılında yayınlanan Halka adlı dizide başrolü paylaşmıştı. Bu yakınlaşma sonrasında Hande Erçel, Kaan Yıldırım’ın isteği üzerine Kerem Bürsin’i takipten çıkarttığı kulislerde konuşuluyor.

Hande Erçel ve sosyal medya fenomeni kardeşi Gamze Erçel, İtalya’da yoğun ilgiyle karşılandı! 7

Son günlerde yaşanan bu gelişmeler üzerine bunalan Hande Erçel, gündemden uzaklaşmak ve tatil yapmak için sosyal medya fenomeni kardeşi Gamze Erçel ile birlikte hafta sonu İtalya’ya tatile gitti. Modanın kalbi Milano’yu tercih eden Erçel kardeşler şehirdeki tarihi ve kültürel yerleri gezerken Gamze Erçel’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar gündem oldu.

Şehir turu sırasında Hande Erçel’i gören Sen Çal Kapımı dizisi hayranları oyuncuya yoğun ilgi gösterdiler. Yolda Hande Erçel’i gören İtalyanlar onunla fotoğraf çektirmek ve ona sarılmak için sıraya girdi.