Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, yeni sezonda Söz dizisine ilginin artmasını sağlayabilir mi?

Hande Erçel, yeni sezonda Söz dizisine ilginin artmasını sağlayabilir mi?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz
Söz dizisi için tehlike çanları çalıyor!

Söz dizisi yeni sezonda eski başarısını sürdüremeyebilir!

Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Söz dizisi 2. sezonunu da başarıyla tamamladı.

Dizinin kemik bir izleyici kitlesi var ve aksiyon sahneleri güçlü olduğu sürece, senaryoda da hata yapılmaz ise bu izleyiciyi kaybetmesi pek beklenmemeli.

Söz dizisinde ise Bahar karakterinin ayrılması birçok izleyiciyi üzmüş durumda.

Fakat Hande Erçel gibi, Tolga Sarıtaş’ın daha önceki rol arkadaşının diziye katılacağı ile ilgili iddialar da izleyicide büyük merak uyandırmış durumda.

Neler olacağı belli değil ama Söz dizisinin de yeni sezonda bazı noktalarda yenilikler yapması izleyici ekran başında tutması için şart gözüküyor.

Bu yenilikler neler olmalı?

Öncelikle kahramanlık temalı dizilere yönelik ilginin azaldığını görmemiz gerekiyor. İsimsizler, Savaşçı ve Söz dizileri birlikte aynı dönemde hayata geçmişti. İsimsizler dizi bu sezonu bile tamamlayamadan ekrana veda etti.

Savaşçı dizisi ise Pazar günleri Fox TV ekranında reytinglerde iyi bir performans sergilese bile başrol oyuncusu Berk Oktay ile ilgili magazin gündeminde olumsuzluklar diziyi de etkileme potansiyeli taşıyor. Savaşçı dizisinde Yıldız Çağrı Atiksoy da sezon finalinde diziye veda etti.

Sonuç olarak, kahramanlık temalı diziler artık ekranda zorlanmaya başlıyor. Söz dizisinin bu cendereden kurtulabilmesi için Yavuz karakterinin bir aşk yaşaması ve aksiyon sahnelerinin dengeli şekilde kullanılması ile dizi yeni sezonda mevcut performansını koruyabilir.

Söz dizisi şayet sadece kahramanlık konsepti üzerinden gider ise artık bu tür sahnelerin o kadar da çok izleyiciyi cezbetmeyeceği, çoğu sahnenin esasında tekrara gireceğini de görmek gerekiyor.

Hande Erçel, yeni sezonda Söz dizisine ilginin artmasını sağlayabilir mi? 7

SÖZ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Aybüke Pusat’ın yerine diziye Hande Erçel’in gelme durumu olduğu söyleniyor. Yapımcı bu konuda bir söz söylemediği için netlik yok tabii ki.

Ancak Güneşin Kızları dizisinde ünlenen Tolga Sarıtaş ile Hande Erçel’in yeniden buluşması AlSel yani Ali ve Selin rüzgarının yeniden ekrana dönmesi, izleyicilerin hoşuna gitme potansiyeli taşıyor.

Söz dizisinin yeni sezonunda neler olacağı konusunda açıklanan bir bilgi yok, ancak bir kadın oyuncunun diziye eklenmesi ve senaryoda da aşk öğelerinin artırılması iyi bir sonuç getirecektir.