Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yıktı geçti, en yakın rakipleri Su Burcu Yazgı Coşkun ve Ayça Ayşin Turan’a üç kat fark attı!

Hande Erçel yıktı geçti, en yakın rakipleri Su Burcu Yazgı Coşkun ve Ayça Ayşin Turan’a üç kat fark attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon reytingleri kadar artık sosyal medya reytingleri de günümüzde popülerliği belirleyen kriterlerden birisi oldu. Televizyon reytingleri projeleri ölçüyor ama sosyal medya etkileşimleri ünlü isimlerin popülerliğinin ne kadar yükseldiğini gösteriyor.

2021 yılının tamamında sosyal medyada en çok konuşulan iki isim kadınlarda Hande Erçel ve erkeklerde de Kerem Bürsin oldu… Sen Çal Kapımı dizisiyle başlayan büyülü ortam, ikilinin aşk yaşamasıyla doruğa çıktı. Sosyal medya çalkalandı, hayranları çılgınca tweet attı. 2021 yılı sonunda da ünlü çift sosyal medyanın en çok konuşulan ismi olmayı başardı.

Adba Analytics’in 2021 yılı için yaptığı ölçümlerde “Yılın En Popüler Kadın Oyuncusu” unvanını elde eden Hande Erçel, bir başka başarıyı daha sergiledi. Güzel oyuncu, yıl boyunca tam 3.2 milyon paylaşıma konu edildi ve bu durum kadın oyuncular sıralamasına bakılınca çok çılgınca bir duruma işaret ediyor.

Hande Erçel’in hem dizisi hem de aşkıyla gündemden düşmediği yıl boyunca, sosyal medyada en yakın rakibi Kardeşlerim dizisinin 16 yaşındaki genç yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun oldu…

Hande Erçel yıktı geçti, en yakın rakipleri Su Burcu Yazgı Coşkun ve Ayça Ayşin Turan'a üç kat fark attı! 9

Hande Erçel, meslektaşının tam 3 katı paylaşım ile birinciliği elde ederek, aşılması zor bir konumda olduğunu gösterdi.

Su Burcu Yazgı Coşkun ise, popüler olduğu 2021 yılında sosyal medyanın en popüler ikinci kadın oyuncusu olmayı 1.04 milyon paylaşım ile elde etti. Oyuncunun bu başarısı takdir edilecek bir başarı.

Hande Erçel yıktı geçti, en yakın rakipleri Su Burcu Yazgı Coşkun ve Ayça Ayşin Turan'a üç kat fark attı! 10

Hande Erçel’in en yakın rakibine 3 kat fark atması da ayrıca takdir edilmesi gereken ve aşılması çok zor gözüken bir başarı oldu. Ayça Ayşin Turan’ın ise 1.01 milyon paylaşım ile üçüncü sırada olduğunu ve Ada Masalı dizisi sayesinde oyuncunun bu konumu elde ettiğini de hemen belirtelim.

Hande Erçel yıktı geçti, en yakın rakipleri Su Burcu Yazgı Coşkun ve Ayça Ayşin Turan'a üç kat fark attı! 11