Ana sayfa Kadın Haberleri Hande Erçel’den başkasını bulamadınız mı? Sen Çal Kapımı izleyiciyi ikiye böldü!

Hande Erçel’den başkasını bulamadınız mı? Sen Çal Kapımı izleyiciyi ikiye böldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV’nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı yakında izleyicilerle buluşacak.Çekimleri başlayan dizinin ilk fragmanı yayınlandı. İlk görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özellikle de Hande Erçel ile ilgili birçok yorum yapıldı. Dizinin hikayesi klişe… Oyuncular tanıdık… Yaz aylarına uygun bir romantik komedi dizisi… Bunlar tamam, asıl şaşırtıcı olan Kerem Bürsin ile Hande Erçel uyumu oldu.

İki ünlü ismin uyumu sayesinde daha ilk görüntülerden anlaşıldı ki, bu aşı tutar. Sen Çal Kapımı dizisi yaz aylarının izlenen yapımlarından birisi olacak gibi duruyor. Ancak Hande Erçel’e yönelik sosyal medyada yapılan yorumlar hem olumlu hem olumsuz…

Birçok Hande Erçel hayranı, yeni dizide oyuncunun güzelliğine, zarafetine ve ışıltısına dikkat çekti. Kerem Bürsin ile de çok iyi bir çift olduklarını düşünen hayranlar, diziyi mutlaka izleyeceklerini belirten yorumlar yaptı. Ancak farklı düşünenler de var.

Hande Erçel’in oyunculuğunu beğenmediklerini, yaptığı projelerde çok iyi olmadığını, sadece güzelliği üzerinden değerlendirildiğini düşünen izleyiciler, sosyal medyada eleştirileri sıraladı. Erçel’e gösterilen destek fazla ama olumsuz düşünenlerin de az almadığını sosyal medya yorumlarında görebilirsiniz.

“Hande Erçel’den başkasını bulamadınız mı?” işte bu ve benzeri yorumlar, Sen Çal Kapımı dizisinin ilk fragmanından sonra da birçok kişi tarafından dile getirildi.

Hande Erçel'den başkasını bulamadınız mı? Sen Çal Kapımı izleyiciyi ikiye böldü! 7

Siyah İnci dizisinde performansı ile çok eleştiri alan oyuncu, ardından Halka dizisiyle birlikte yeniden kendini kanıtlamıştı.Azize dizisinde ise ünlü oyuncu ne çok iyi ne de kötü performans sergiledi. Olması gerektiği gibiydi…

Sen Çal Kapımı, Hande Erçel’in Aşk Laftan Anlamaz’dan sonra bulduğu, izleyiciye sevdirebileceği bir romantik komedi…

Siyah İnci, Halka ve Azize dizisinde derinlikli karakterleri canlandıran oyuncu, en iyi bildiği işi Sen Çal Kapımı dizisinde yapacak. Romantik komedi ve fazla derinliği olmayan, neşeli, eğlenceli bir Eda Yıldız izleyeceğiz.