Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den yeni proje bekleyenlere sürpriz mesaj var!

Hande Erçel’den yeni proje bekleyenlere sürpriz mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlaması dolayısı ile düzenlenen geceye katılan isimlerden birisi de Hande Erçel oldu. Son yıllarda sergilediği etkili performans ile hem ülkemizde hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, instagram hesabında da 28 milyonun üzerinde takipçiye sahip.

Disney Plus gecesine siyah dekolteli elbisesi ile katılan Hande Erçel hem şıklığını hem de seksiliğini sergiledi. Oyuncunun hayranları ise yakın bir zamanda yeni bir projede yer alması konusunda müjde bekliyor. Bu müjdeyi verme konusunda henüz oyuncunun elinde net bir proje yok.

Hande Erçel, “Şu an henüz net bir şey yok. Ama beni çok heyecanlandıran projeler var” diyerek, çeşitli senaryolar okumakta olduğu bilgisini verdi. Bu projelerden birisi olarak da Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı El Turco isimli yeni dizi gündeme gelmişti. Hande Erçel’in de ücret konusunda anlaşamadığı, Can Yaman kadar bölüm başı ücret istediği yönünde iddialar da magazin gündeminde yer aldı.

Hande Erçel'den yeni proje bekleyenlere sürpriz mesaj var! 7

Hande Erçel hayranlarına yakında güzel bir sürpriz vermeye niyetli ama henüz hangi projede yer alacağı konusu netleşmiş değil. Bu da oyuncunun hayranlarının bir süre daha beklemesi gerektiğini gösteriyor.

Hande Erçel’in Can Yaman ile partner olması durumu ise özellikle yurt dışındaki dizi hayranları tarafından en merak edilen konulardan birisi oldu. El Turco dizisi için Can Yaman ile anlaşma yapıldığı biliniyor ama kadın başrol olarak Hande Erçel’in de adının geçmesi heyecan yaratmıştı.

Şu anda bu konuda bir gelişme olmadığı gibi, Hande Erçel, farklı projeler okuyor ve henüz de yeni işi konusunda bir karar vermedi.