Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel’e büyük ayıp ettiler ama iş işten geçince günah çıkartıyorlar!

Hande Erçel’e büyük ayıp ettiler ama iş işten geçince günah çıkartıyorlar!

tarafından ker_def

Önceki sezon Tolgahan Sayışman ile birlikte yer aldığı Siyah İnci dizisinin yayından kısa sürede kaldırılmasında en büyük suç Hande Erçel’in üzerine kalmıştı. Erçel’in rolü kaldıramadığı eleştirileri yapılmış ve genç oyuncu acımasızca eletirilmişti.

Televizyon Gazetesi Detay

Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşk ve sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Hande Erçel, 2018 yılında ise büyük sıkıntılar yaşadı.

Annesi Aylin Erçel’in kanser tedavisi gördüğü o zorlu günlerde bu durumdan habersiz olan bazı sosyal medya fenomenlerinin sözleride annesini yaralamış ve Aylin Erçel kızını savunmak için çaba sarp etmişti.

Aylin Erçel, önceki gün hayata gözlerini yumdu. Kızı Hande Erçel ise, TRT1 ekranında yayın hayatına 15 Ocak Salı günü başlayan Halka dizisinin tanıtım gecesine bile katılamadı.

Yeni dizisine deneme çekimiyle alındığı söylemlerinin yanı sıra Kerimcan Durmaz’ın ‘bazlama suratlı’ ifadesi ile canı acıtılmaya çalışılan Hande Erçel, tüm bu süreçte dirayetli durmuş ve agresif bir çıkış yapmaktan kaçmıştı.

Son dönemde de annesinin hastalığı nedeniyle onun yanında yer almayı tercih etmiş ve Murat Dalkılıç’ı bile bu süeçe terk ederek annesini olan vefasını göstermişti.

Erçel’in annesinin vefatının ardından ise Kerimcan Durmaz, söylediği ‘bazlama suratlı’ ifadesi nedeniyle adeta günah çıkardı.

Magazin dünyasında da Kerimcan Durmaz ve yine bir başka sosyal medya fenomeni Burak Altındağ’ın Hande Erçel’e yönelik olumsuz söylerine tepki gelmeye devam ediyor.

Aylin Erçel’in vefatının ardından ise Kerimcan Durmaz önceki gün Hande Erçel’e başsağlığı dilemişti.

Kanal D mikrofonlarına konuşan Kerimcan Durmaz, eleştirilere yanıt verdi ve iki durumun çok farklı zamanlarda gerçekleştiğini ve Hande Erçel’in annesinin hasta olduğunu bilmediğini söyledi.

Şimdi ise Hande Erçel’in hem annesine yönelik vefalı tavrı hem de tüm bu eleştiri dalgası sırasında sergilediği olgun tavır takdir edilirken, onun canını acıtmaya çalışanlar tepkinin adresi olmuş durumda.