Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’e ‘en iyi romantik komedi ödülü’ verirler; Ezgi Mola ben komedyen değilim der!

Hande Erçel’e ‘en iyi romantik komedi ödülü’ verirler; Ezgi Mola ben komedyen değilim der!

tarafından ker_def

Hande Erçel'e 'en iyi romantik komedi ödülü' verirler; Ezgi Mola ben komedyen değilim der! 7

44. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde bu yıl en çok tartışılan ödül Hande Erçel’e verilen ‘En İyi Komedi ve Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu’ ödülü oldu. Demet Akbağ, Erçel’e verilen bu ödülü eleştirerek onun komedi oyuncusu olmadığına vurgu yaptı. Bu olay ile bağlantısız şekilde Ezgi Mola’nın Akşam gazetesindeki röportajında “Ben Komedyen değilim” demesi ise tam bir ironi oldu… İzleyiciler her seferinde güldürmeyi başaran rollere imzasını atan Ezgi Mola, kendini komedyen olarak görmezken, oyunculuk konusunda eleştirilerin hedefinde olan Hande Erçel’e komedi dalında ödül veriliyor…

Bu detaya dikkat çektikten sonra Ezgi Mola’nın röportajda söylediklerine göz atalım:

Başarılı işleriyle sürekli bir çıkış halinde olan Ezgi Mola, yarattığı sosyal medya fenomeni ‘Maide Teyze’yi beyazperdeye aktardı.

Akşam’dan Recep Aslan’ın röportajı…

‘Maide Teyze’, karakteri nasıl ortaya çıktı?

Tesadüfü bir şekilde ortaya çıktı. Benim başka bir şey için yaptığım videoyu senaristimize izletmiştim. O sırada başka proje için buluşmuştuk. İstenilen oyuncuların programı uymadığı için rafa kaldırılmak zorunda kaldı ve ertelendi. Videoyu izlettirdiğim Serkan Altuniğne, Maide’yi güzel bir şekilde senaryolaştırdı. Ondan sonra hızla sete girdik.

Filminizde seyircileri neler bekliyor? Özellikle teyzeleri…

Teyzeler yüzde 100 kendilerini bulacak. Maide’nin videolarını sosyal medyada paylaştığımda insanlar birbirlerini etiketleyerek ‘baksana ya aynı halam’, ‘baksana ya bizim yenge değil mi?’ benzetmeleri yaparak empati kurdu. O yüzden teyzeler ve altın gününe şahit olan gençler kesinlikle bu filmde çok eğlenecek.