Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’i özleyenlere yeni proje müjdesi!

Hande Erçel’i özleyenlere yeni proje müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı isimli dizi projesinden sonra yeniden hayranlarının karşısına çok farklı bir proje ile çıkacak. Türk sinemasının önemli isimlerini buluşturan ve İran sineması ile ortaklaşa yapılan Mevlana Mest-i Aşk isimli sinema filminde Hande Erçel de yeteneklerini sergiledi.

2022 yılının Mart ayında vizyona girmesi kararlaştırılan projede Hande Erçel, Kimya Hatun karakteri ile hikayede yerini aldı. Filmdi ayrıca İbrahim Çelikkol, Bensu Soral, Boran Kuzum, Selma Ergeç, Burak Tozkoparan gibi önemli Türk oyuncular da bulunuyor. En son yaz ayında Cam Tavanlar dizisinde yer alan Bensu Soral hayranları da ünlü oyuncuyu çok farklı bir rolde izleyecek.

Hande Erçel'i özleyenlere yeni proje müjdesi! 9

İbrahim Çelikkol, İskender Bey karakterine hayat verdiği projede devletine, milletine ve geleneklerine bağlı komutan karakteriyle herkesi etkileyecek.

Hande Erçel'i özleyenlere yeni proje müjdesi! 10

Bensu Soral “Meryem” karakteriyle, başarılı oyuncu Selma Ergeç de Mevlana’nın eşi “Kerra Hatun” rolüyle üstün bir performans sergiliyor. Mevlana’nın küçük oğlu Alaeddin’i Boran Kuzum, büyük oğlu Sultan Veled’i ise Burak Tozkoparan canlandırıyor.

Hande Erçel'i özleyenlere yeni proje müjdesi! 11

Yönetmenliğini Hassan Fathi’nin yaptığı filmin fragmanı da büyük ilgi gördü. Mevlana Celaleddin-i Rumi ve Şems-i Tebrizi’nin hayat hikayesinin anlatıldığı film geçen yıl çekilmişti. Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde büyük yankı yaratması beklenen filmin fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.