Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in Eda’sı büyük laf konuştu, Sen Çal Kapımı dizisinde kötü şeyler olması için ortam hazır!

Hande Erçel’in Eda’sı büyük laf konuştu, Sen Çal Kapımı dizisinde kötü şeyler olması için ortam hazır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Senarist değişikliğinin ardından kasvetli bölümlerin yerini eğlenceli sahneler aldı. 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 28. bölümde de yine izleyicileri çok neşeli anlar bekliyor.

Eda ve Serkan’ın evlilik hazırlıkları sırasında yaşanacaklar ile bir hayli eğlenecek olan izleyiciler, ayrıca ikilinin aşk dokunuşları ile de bekledikleri sahnelere kavuşacaklar. Semiha ve Balca karakterlerinin arka plana düştüğü, Prens Seymen’in görünmediği yeni bölümde tek gerçek Serkan ve Eda aşkı olacak.. Sen Çal Kapımı 28.bölümde Eda diyor ki, “Ben bunun atlattığımız son badire olduğuna inanıyorum. Biz bunu da atlattıysak, Serkan ile bize hiçbir şey olmaz. Hiçbir şey ayıramaz artık.”

Kerem Bürsin’in canlandırdığı Serkan ile Eda’nın aşk dolu anları, evlilik öncesi hazırlıkları, şıklıkları ve mutlu halleri fragmanları güneş gibi parlatıyor. Yeni bölümde de bu sahnelerin detayları olacak. Hande Erçel, yine güzelliği ile göz kamaştıracak gibi duruyor. Kerem Bürsin’in de karizması yerinde. Ancak Eda’nın bu sözleri kötü bir şeylerin gelişine işaret de olabilir.

Aslında bu sözler tam da Türk senaristlerin pası verip, gol yapması için düşünülecek türden ifadeler. Zira tam da ters köşeye müsait bir ortam oluşturuluyor. Yeni senaryo grubu Serkan ve Eda aşkının önüne son dakikada bir engel koyacak mı? İşte bu soru da çok soruluyor ve 28.bölümde netleşmiş olacaktır.

Ancak hiçbir dizi mutlu ve mesut bir şekilde ilerleyemeyeceğine, izleyicileri bu şekilde tatmin edemeyeceğine göre, mutlaka bir şeyler olacaktır. Sen Çal Kapımı hayranları da hazır bulmuşken aşk ve eğlence dolu sahnelerle keyifli bir bölüm geçirecek.

İşte 28. bölümden yeni görüntüler ve yeni bölümden tüm detaylar:

Kınada olanlar Eda ve Serkan’ı yıldırmaz. Ama Semiha Hanım için bazı şeyleri değiştirir.

Eda ve Serkan düğün hazırlıklarıyla uğraşırken Serkan işleri aksatmadan sürdürmeye çalışır. Onlara yardım etmek isteyen Aydan ve Ayfer düğün organizatörüyle birlikte ikisi için de işleri zorlaştırmaya başlar. Aileler arasındaki farklar bir yandan, kısa zamana sıkışan hazırlıklar diğer yandan Eda ve Serkan üzerinde gerginlik yaratır.

Erkeklerin bekarlığa veda tatiline çıkmaya karar vermesi kızları sinirlendirir ve onlara bir sürpriz yapmaya karar verirler.

Bu sırada şirkette gözden kaçan ve aksayan iş problemlerinin başlarına açacağı sorunlardan habersiz eğlenen Eda ve Serkan’ı düğün günü bekleyen birden fazla sürpriz vardır.