Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in eski görüntüleri olay oldu!…

Hande Erçel’in eski görüntüleri olay oldu!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi final yaptıktan sonra bir süre tatil yapıp dinlenen Hande Erçel, aynı dizide tanışıp aşk yaşamaya başladığı Kerem Bürsin ile ilişkisi ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Güzel oyuncu şu sıralar, eski görüntüleri ile gündeme geldi. Oyuncunun ‘Çılgın Dersane Üniversitede’ dizisinde dans ettiği görüntüler gündem oldu. Erçel’in eski halini görenler hayrete düştü.

Türkiye’nin en güzel kadınları arasında gösterilen Hande Erçel’in  yıllar önce ‘Çılgın Dersane Üniversitede’ dizisinde ‘Meryem’ karakterine hayat verdiği ortaya çıktı. Hande Erçel’in, ‘Çılgın Dersane Üniversitede’ dizisinde dans ettiği görüntüler olay olurken, oyuncunun eski halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Sen Çal Kapımı dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncunun daha öncede 2013 yapımı ‘Çalıkuşu’ dizisinde ölümcül bir hastalık nedeniyle yataklara düşen ‘Zahide’ karakterine hayat verdiği görüntüler de sevenlerini şaşırtmıştı.

Hande Erçel’in ‘Çılgın Dersane Üniversite’ dizisinde dans ettiği görüntüleri aşağıda izleyebilirsiniz;