Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık AKREP burcu yorumu; takıntılarınıza dikkat edin

Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık AKREP burcu yorumu; takıntılarınıza dikkat edin

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran oyunculuk kariyerinden sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, bugün ekranlarda burç yorumlarıyla yer alan en önemli isimler arasında bulunuyor.

Burçlarla ilgili günlük, haftalık ve aylık yorumlarda bulunan Hande Kazanova, hem televizyon programları hem sosyal medya hemde katıldığı söyleşilerle burçlar konusunda takipçilerini bilgilendirmekte.

Kazanova açtığı internet sitesinde de burç yorumlarında bulunmaya devam ediyor. Kazanova’nın burç yorumlarını (handekazanova.com) sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Hande Kazanova yılın ilk haftası için de burçlarla ilgili yorumlarda bulundu. 2019 yılına girdiğimiz bu günlerde yılın ilk haftasında burçları neler bekliyor? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

HANDE KAZANOVA’DAN AKREP BURCU 1 OCAK – 7 OCAK HAFTALIK YORUMU:

Salı günü itibarıyla iş, hizmet alanlarınıza enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz.. Günlük hayatınızın ritmi hızlanabilir, işlerinizi etkili bir şekilde organize ederek yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız veya yanında çalıştığınız insanlarla sürtüşmelere de açık olacaksınız.

Yakın çevrenizden bir insanın iş sorumlulukları, hayatındaki önemli yükümlülüklerle Çarşamba günü ilgilenebilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz ama bazı konulara takılı kalmamak, obsesif davranmamak önemli olsun.

Cumartesi gününden sonra öğrenim ve eğitim hayatınızda daha etkili hareket etmeye başlıyorsunuz. Sıkıntı yaşadığınız konularda kafanızı çözüme yönelik çalıştırabilir, önemli bir dersin sorumluluğu altına girebilirsiniz. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artacak. Onlarla gireceğiniz diyaloglarınızda şüpheci ve biraz da kontrolcü yapınızla davranabilirsiniz. Yine de çevrenize fikirlerinizle ilham vermek, onlarla paylaşım içinde olmak önem kazanıyor.

Pazar günü gerçekleşen Parçalı Güneş tutulması yakın çevrenizde, akraba, kardeş, abi, abla, kuzen veya komşularınızın hayatında önemli sorumlulukları, bazı olayların sonlanmasını karşınıza getirebilir. Bu tutulmayla beraber iletişimsel işlerinizde çok çalışarak, disiplinli adımlar atarak, değişim ve dönüşümü kabullenerek ilerlemelisiniz. Eğer sorumluluklarınızı doğru kullanırsanız bu tutulma girişim alanlarınızda hayatınıza verimlilik katabilir.