Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık BAŞAK burcu yorumu; başarmak için sabırla ilerleyin!

Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık BAŞAK burcu yorumu; başarmak için sabırla ilerleyin!

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran oyunculuk kariyerinden sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, bugün ekranlarda burç yorumlarıyla yer alan en önemli isimler arasında bulunuyor.

Burçlarla ilgili günlük, haftalık ve aylık yorumlarda bulunan Hande Kazanova, hem televizyon programları hem sosyal medya hemde katıldığı söyleşilerle burçlar konusunda takipçilerini bilgilendirmekte.

Kazanova açtığı internet sitesinde de burç yorumlarında bulunmaya devam ediyor. Kazanova’nın burç yorumlarını (handekazanova.com) sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Hande Kazanova yılın ilk haftası için de burçlarla ilgili yorumlarda bulundu. 2019 yılına girdiğimiz bu günlerde yılın ilk haftasında burçları neler bekliyor? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

HANDE KAZANOVA’DAN BAŞAK BURCU 1 OCAK – 7 OCAK HAFTALIK YORUMU:

Salı günü itibarıyla enerjinizi ortak parasal konulara yönlendireceksiniz. Bu alanlarda mücadeleleriniz artabilir, para alacak verecek dengeniz önem kazanıyor. Özel hayatınızda ve eğitimsel işlerinizde bu hafta önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Yükümlülükleriniz artıyor ama işlerinizi rahat toparlayabilirsiniz.

Cumartesi günü itibarıyla aşk hayatınızda güven arayışınız önem kazanıyor. Aşkı konuşacak, dillendirecek, sevdiğiniz insanla aranızda sorunlar varsa tüm bunları konuşarak, iletişimle halletmek isteyeceksiniz. Pratik çözüm üreteceğiniz için çıkış yolunu kolaylıkla bulacaksınız.

Pazar günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla ilgili konularda önemli sorumlulukları hızlı bir şekilde karşınıza getirebilir. Yine bu tutulma sanatsal işleriniz, kreatif alanlarınızda disiplin ve sabırla ilerlerseniz güzel gelişme ve sonuçları hayatınıza taşıyacak. İşle ilgili konularda verimliliğiniz artabilir.