Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık YAY burcu yorumu; hayattan aldığınız keyif azalabilir!

Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık YAY burcu yorumu; hayattan aldığınız keyif azalabilir!

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran oyunculuk kariyerinden sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, bugün ekranlarda burç yorumlarıyla yer alan en önemli isimler arasında bulunuyor.

Burçlarla ilgili günlük, haftalık ve aylık yorumlarda bulunan Hande Kazanova, hem televizyon programları hem sosyal medya hemde katıldığı söyleşilerle burçlar konusunda takipçilerini bilgilendirmekte.

Kazanova açtığı internet sitesinde de burç yorumlarında bulunmaya devam ediyor. Kazanova’nın burç yorumlarını (handekazanova.com) sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Hande Kazanova yılın ilk haftası için de burçlarla ilgili yorumlarda bulundu. 2019 yılına girdiğimiz bu günlerde yılın ilk haftasında burçları neler bekliyor? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

HANDE KAZANOVA’DAN YAY BURCU 1 OCAK – 7 OCAK HAFTALIK YORUMU:

Salı günü itibarıyla enerjinizi aşk hayatınıza, eğlenceli konulara, hobilerinize varsa çocuğunuza harcamaya başlıyorsunuz. Maddi konularda önemli sorumluluklar üstlenecek, bir seyahatin, eğitimin parasını karşılayacaksınız. Bu uzaktaki bir akrabanızın parasal sorumluluğu olabilir. Bu hafta Çarşamba günü bu etkiye dikkat edin.

Cumartesi gününden sonra parasal konuları konuşmak, üzerine eğilmek, ticari hayatınızı hareketlendirmek ön plana geçiyor. Yatırımlarınız konusunda bilgi alabilir, doğru adımlar atmak isteyebilirsiniz. Para işlerinizde önemli konuşma ve görüşmeler hızlanabilir.

Pazar günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması maddi konularda hızlı gelişmeleri ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Bu hızlı gelişmelerde sorumluluklarınızla ve bilinçle ilerlerseniz güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Hayatınızdan alacağınız keyif, tat biraz azalsa bile maddi konularda işlerinizi toparlamanın yollarını bulacaksınız.