Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Terazi Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Terazi Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Terazi Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Sosyal işlerinizi, ilişkilerinizi düzenleyeceğiniz ve organize edeceğiniz bir hafta başlıyor. Diğer taraftan arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız ve görüşmelerinizde onlara karşı oldukça sevecen ve cömert adımlar atacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Terazi’ler.Önemli haftalardan bir tanesi olacak. Güneş, sizin zıt burcunuz olan Koç Burcu’na geçiyor. Özel hayatınızla ilgili konu ve olaylar önümüzdeki dönemde hızlanıyor.

Çarşamba gününden sonra daha fazla özel hayatınızın üzerine düşebilirsiniz.Eğer hayatınızda bir insan yoksa bir partner bulma düşüncesi aklınızda yer edebilir. Etrafınızla bunları paylaşabilirsiniz. Her şeyi ortaklıklarla yapmak isteyeceksiniz. Yalnız olmak size iyi gelmeyecek ve böyle hissedeceksiniz. Diğer taraftan ortaklaşa atacağınız adımlar önem kazanacak. Diğer insanların ilgisini çok çabuk çekecek ve popülerliğinizi artıracaksınız. Taşınmayla ilgili konu ve olaylar hayatınızda önem kazanabilir.

Perşembe günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Karar vermek ve adım atmak istediğiniz noktalarda önemli bir döngü başlıyor. Bu dönemde ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili, iş hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararları uygulamak için Dolunay sizi harekete geçirecek. Bu kararların sonuçlarını bir sonraki Dolunay’da göreceksiniz.Kadın erkek ilişkilerine dikkat etmeniz gereken haftalardan bir tanesi olacak. Bir taraftan hayatınızla ilgili iletişimsel konularda güzel etkileşimleriniz perşembe günü devrede olacak.

Anlaşmalar, tekliflerin hayata geçirilmesi gibi durumlar devrede olabilirken, perşembe günü kadın erkek ilişkilerinizde aynı güzelliği sağlayamayabilirsiniz.Anlaşmazlıklar özellikle aşk hayatınızda devrede olabilir. Hafta sonu kendinizi ve partnerinizi dinlemek, sıkıntı ve sorunlarınıza çözüm üretmek için hafta sonundan faydalanmanızı tavsiye ederim. Güzel bir hafta olsun.