Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Yay Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Yay Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Yay Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Bu hafta dış ortamlarda bulunmaktan mutluluk duyabilirsiniz sevgili Yay ve yükselen Yay’lar. Önemli işlerinizi organize etmeniz gerekecek. Bu işler seyahat, eğitim, internet ya da yabancılarla yapılacak işler ile bağlantılı olabilir.İşlerinizi etkin bir şekilde planlamaya ve bu planlarınıza hareket etmeye bu hafta başında daha fazla ihtiyacınız olabilir.

Çarşamba günü Güneş’in Koç Burcu’na geçmesiyle beraber aşk hayatınızda güzel esintiler ve canlanmalar ön plana çıkacak.Ev ve aile alanlarınızda geçirdiğiniz sizi yoran günlerden sonra hayatınızın yenilendiğini göreceksiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler ve güzel adımlar, hayatınızda biri varsa bağlantılarınızın kuvvetlenmesi ya da yeni bir insanla tanışma gibi etkileriniz bir ay boyunca devrede olacak. Evli iseniz çocuk ile ilgili konu ve olaylar hayatınızda yer edebilir.Sanatsal ve kreatif alanlarda güzel açılımlar devrede olacak.

Güneş size enerjisini verecek sevgili yay ve özellikle yükselen Yay’lar. Bu hafta kolay harekete geçeceksiniz. İş alanlarınızda hızlı hareket edeceksiniz. Kadın erkek ilişkilerine dikkat etmeniz gerekecek. İş alanlarınızda birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmak kolay olmayabilir. Karşı tarafı çok fazla zorlamamalısınız.Perşembe günü Dolunay sizin sosyal çevre alanlarınızda oluşacak. Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin hayatında hızlı gelişmeler sizin hayatınız da etkileyebilir. Çevrenizin sizi tanıştırıp bir araya getireceği bir insanla aşka yelken açabilirsiniz.