Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 25 – 31 Mart Haftalık Burç Yorumları

Hande Kazanova 25 – 31 Mart Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinde de rol alan, dizi hayranlarının yakından tanıdığı Hande Kazanova, artık başarılı bir astrolog. Uzun yıllar boyunca kendisini astroloji eğitimine veren ve bu konuda uzmanlaşan Hande Kazanova, şimdilerde ise burçlarla ilgili yorum ve değerlendirmeleriyle hem internette hem televizyon ekranlarında hem de söyleşilerde hayranları ile buluşuyor.

Cevapla.tv sitesinin youtube kanalında 25-31 Mart haftası ile ilgili burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, önemli detaylar sundu. Videodan Kazanova’nın yorumlarını izleyebilirsiniz.

İşte Hande Kazanova’nın verdiği bazı detaylar:

“Yay Burcu’nun ateş enerjisiyle haftaya başlıyoruz. Bolca gezeceğimiz ve özgürlüğümüze önem vereceğimiz, diğer insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacağımız haftalardan bir tanesi olacak.

Salı günü Venüs, Balık Burcu’na geçmesiyle İlişkilerimizde daha romantik ve duygusal bir dönem başlayacak. Üç hafta boyunca sevdiğimiz insanla beraber hareket etmek önem kazanacak.

Çarşamba günü hayatın bizi desteklediğini göreceğiz. Hem özel ilişkilerimizde hem de iş dünyasında güzel gelişmeler altında olacağız.

Perşembe günü Merkür’ün düzelmesiyle iletişim ayağında derin bir nefes almaya başlıyoruz. Bu dönemde eylemden çok, fikirsel harekete önem vereceğiz. Kendimizi ön plana çıkartmaktan kaynaklı olarak birtakım tartışmalara açık olabiliriz.”