Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Akrep burcu haftalık yorumu; yanlış adımlar atabilirsiniz!

Hande Kazanova, Akrep burcu haftalık yorumu; yanlış adımlar atabilirsiniz!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’dan burç yorumları devam ediyor… Oyunculuktan sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, şimdiler burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Bu hafta Akrep burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarını inceleyen Astroloji uzmanı Hande Kazanova, Akrep burcu yorumunu cevapla.tv’ye anlattı.

Eviniz, yuvanız ve aileyle yapılacak işler ön planda olacak sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Diğer taraftan bu hafta yakın çevrenizin sorumlulukları, iletişimsel işlerinizin ağır yükümlülükleri sırtınıza binebilir ve bu alanlarda daha fazla vaktiniz ve enerjinizi harcayabilirsiniz.

Bu pazartesi itibariyle maddi konularda güzel kazanımlar elde etmeye başlayacaksınız.Parasal konularda 2-3 hafta boyunca güzel gelişmeler sizi sevindirecek. Tabi ki özgür, rahat, teknolojik gelişmelerle bağlantılı adımlar ya da yurt dışı bağlantılı işler, turizm bağlantılı konulardan yana kazancınız bu dönemde yüksek olabilir.

Salı günü itibariyle beraber iş yaptığınız insanlara karşı biraz agresif ve sinirli tavırlarla hareket edeceksiniz. Bu konuda biraz daha dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırısızlığınız yüksek olabilir. Çalışmaktan ve ağır yükümlülüklerin üzerinize binmesinden kaynaklı olarak insanların sizi anlamadığını düşünüyor olabilirsiniz.

Ama yine de işlerinizde bir zarar yaşamamak adına salı ve çarşamba günleri özellikle salı günü iletişiminize dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.Perşembe ve cumadan etkisini alarak pazar gününe doğru özellikle parasal işlerinizde birtakım olacaksa paranızı farklı alanlarda değerlendirmek istiyorsanız, aşırı iyimser, başkalarının söylediklerinin peşinden çok rahat giderek bu işi yapmamaya özen gösterin.

Yani insanlar sizin kafanızı biraz bulandırabilir ve bu süreç içerisinde yanlış adımlar atabilirsiniz. Aldanmalara ve kandırılmalara müsait olacaksınız. Bu yüzden kendi bildiğinizi okumakta fayda olacak. Herhangi bir işe girecekseniz de birkaç kez üzerinden geçerek yapmaya özen gösterin. Güzel bir hafta diliyorum.