Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Başak burcu haftalık yorumu; gözlerinizi dört açın!

Hande Kazanova, Başak burcu haftalık yorumu; gözlerinizi dört açın!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’dan burç yorumları devam ediyor… Oyunculuktan sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, şimdiler burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Bu hafta Başak burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarını inceleyen Astroloji uzmanı Hande Kazanova, Başak burcu yorumunu cevapla.tv’ye anlattı.

Hayatınızda yapılması gerekenler ve günlük, rutin işlerinizle haftanız başlıyor sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Özellikle bu pazartesi itibariyle eviniz ve ailenizi dafa fazla önemseyeceğiniz ve seveceğiniz bir dönem içine gireceksiniz.Evinizde boya, badana, tadilat, tamirat ne istiyorsanız bu konularda üç hafta boyunca gönül rahatlığıyla harekete geçebilirsiniz. Diğer taraftan evinizde özgürleşme arzunuz da artacak.

Sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz ama ev hayatınızda daha rahat etkiler altında olmak isteyeceksiniz. Salı günü itibariyle aşk hayatınız, çocuklarınız ve ev için yapacağınız birtakım harcamalar sizi sinirli kılabilir. Kendinizi gergin, sinirli ve hatta sıkıntılı durumlar içerisinde bulabilirsiniz.

Yine bu dönem içerisinde riskli işlerden ve adımlardan uzak durmakta fayda olacak. Özellikle borsada yatırım yapıyorsanız ve paraya dayalı birtakım işleriniz varsa salı ve çarşamba günü dikkat etmekte fayda olacak. Hafta sonuna doğru birtakım etkiler devrede.

Özel hayatınızda, ev hayatınızda, ilişkilerinizde bazı noktalarda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.Gözünüzü dört açın ve aşırı iyimserlikten uzak durun. Karşınıza gelecek olan fırsatları iki kez düşünerek adımlar atmaya özen gösterin. Güzel bir hafta olsun.