Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova hayatının en önemli sınavını verdi!

Hande Kazanova hayatının en önemli sınavını verdi!

tarafından ker_def

Hande Kazanova ve Öner Döşer, Türk Astrologları temsilen Portekiz’in Lizbon kentinde düzenlenen 2. Uluslararası Astroloji Konferansı’na katıldı. İki ünlü astrolog, dünya çapından gelen meslektaşları ile bir araya geldi.

Oyunculuk kariyeri de bulunan Hande Kazanova, konferansta bir sunum gerçekleştirdi. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlemlenen Kazanova, önümüzdeki dönem ile ilgili astroloji konularında güzel bilgiler aktardı.

Instagram hesabından sunumun iyi geçtiği mesajını veren Hande Kazanova, şu paylaşımı yaptı:

Görevi tamamladık???Lizbon’da 2. Uluslararası Astroloji Konferansı için hazırladığım sunumum güzel geçti, izleyenlere, sunumuma katılanlara önümüzdeki dönemle ilgili güzel bilgiler aktardım? Bana bu yolu açan Astroloji Okuluna ve sevgili Öner Döşer’e çok teşekkür ederim?❤️ Gerçekten inanılmaz bir deneyimdi?şimdi tatil zamanı ?? Biraz da Porto yu keşfedelim, cuma günü güzel ülkeme dönünceye kadar kendinize iyi bakın ??? herkese şimdiden iyi haftalar ❤️❤️❤️ @onerdoser #lisboa #lisbon #aspas @levine_rick #aleksandarimsiragic #isarcap #astrology #astroloji

Hande Kazanova hayatının en önemli sınavını verdi! 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.