Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Kova burcu haftalık yorumu; kandırılmaya açıksınız!

Hande Kazanova, Kova burcu haftalık yorumu; kandırılmaya açıksınız!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’dan burç yorumları devam ediyor… Oyunculuktan sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, şimdiler burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Bu hafta Kova burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarını inceleyen Astroloji uzmanı Hande Kazanova, Kova burcu yorumunu cevapla.tv’ye anlattı.

Haftaya şartlar sizin tarafınızda olarak başlıyorsunuz. Ay, Kova burcunda ilerleyecek sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Bu haftanın sizin için önemli haftalardan bir tanesi olduğu anlamına geliyor. Pazartesi itibariyle sosyal çevreniz, organizasyonlar, davetler bağlantılarınızın kuvvetlendiği bir döneme doğru gidiyorsunuz. Jüpiter de bu alanlarda ilerliyor. Yani diğer insanlardan göreceğiniz desteklerin yüksek olacağı dönem.Organizasyonlar, davetler, aktiviteler ya da takım çalışmalarına müsait olacaksınız ve ortaklıklar bu dönemde karşınıza gelebilir.

İşten elde ettiğiniz gelirlerinizde de güzel sonuçlar elde edebilirsiniz sevgili Kova’lar. Salı gününe dikkat etmeniz gerek çünkü yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda sinirli ve agresif tavırlar ve tutumlar sergilemeye meyilli olacaksınız.Ağzınızdan çıkanı kulağınızın duyması gerek. Çabuk hareket etme isteğiyle dolu olacaksınız bu da sabırsızlıklarınızla karşı tarafı ve iş halinde olduğunuz insanları yoracağınız anlamına gelebilir.

Hafta sonuna doğru önemli etkileşimlerden bir tanesi devrede olacak. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber giriştiğiniz işlerinizde paraya dayalı birtakım konu ve olaylarda yanlış adımlara meyilli olacaksınız. Onlarla olan ilişkilerinizde bazı gerçeklerle yüzleşmeniz gereken durum ve konuların karşınız geldiğini görebilirsiniz. Aşırı iyimser ve “bana hiçbir şey olmaz” tavrından uzak durmanız gereken bir dönem olacak çünkü aldanma ve kandırılmalara açık görünüyorsunuz sevgili Kova’lar.

Bu aldanma tarafı daha çok arkadaşlar ve çevrenizle beraber yapılacak işlerin maddi konularını da kapsıyor olacak. Diğer taraftan bu hafta hayata biraz negatif gözlerle baktığınız haftalardan bir tanesi olabilir. Her şey çok sorumluluk isteyebilir. Sizin bu sorumlulukları birer birer yerine getirmeniz çok önemli olacak sevgili Kova’lar. Güzel bir hafta olsun.