Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Şubat Ayı Boğa Burcu Yorumu: Yeni Kararlar Alıyorsunuz!

Hande Kazanova, Şubat Ayı Boğa Burcu Yorumu: Yeni Kararlar Alıyorsunuz!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’nın burç yorumlarına büyük ilgi var. Haftalık burç yorumları yapmakta olan Kazanova, ayrıca her ayın başında da aylık burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Hande Kazanova, Şubat ayı için hangi bilgileri sunmakta? Cevapla.tv internet sitesinde burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, önemli detaylar sundu.

BOĞA BURCU ŞUBAT AYI YORUMUNDA NELER VAR?

Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarını inceledi. Boğa burcu Şubat ayında hangi etkiler altında olacak? Para, sağlık, aşk, kariyer konularında Boğa burcunu neler bekliyor? Seyahatte ya da tatilde iseniz eğitim alanlarınızda veya hukuki konularda, yabancı ortamlarda enerjinizi Şubat başında doğru kullanmaya özen göstermelisiniz.

4 Şubat’ta Yeniay gerçekleşecek. Bu Yeniay Boğa Burç’ları için önemli olacak.Çünkü kariyer ve iş alanlarınızda gerçekleşecek olan bu Yeniay ile önemli girişimleriniz ve başlangıçlarınız varsa bunları rahatlıkla uygulayabilirsiniz.Diğer taraftan eşinizin ailesi ya da sizin anne tarafınızın konu ve olayları hayatınızın gündemine yerleşebilir. Bu alanlarda almanız gereken yeni kararlarınız varsa bunları uygulayacaksınız.

4 Şubat itibariyle seyahatleriniz hızlanacak. Bütün bunlar iş seyahatleri olabilir ya da uzun zamandır planladığınız, amacınıza yönelik bir seyahat gündeme gelebilir.Bu alanlarda diğer insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. 14 Şubat önemli olacak.

Enerji alanımız değişecek ve Mars’ın Boğa Burcu’na geçmesiyle beraber oldukça hareketleneceksiniz. Ocak ayında sağlıkla ilgili konularda biraz zorlanmış ve enerjinizi ortaya koyamamış olabilirsiniz.Partneriniz ya da eşinizin hayatında bu gibi konu ve olaylar hızlanmış olabilir.

Ama 14 Şubat’tan sonra rahatlayacaksınız ve hareketleneceksiniz. Bu tarihten sonra hayatınızda hızlı gelişmeler gündeme gelecek.19 Şubat tarihinde bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay’la aşk hayatınızda yaşayacaksınız sevgili Boğa’lar. Eğer çocuğunuz varsa onlarla ilgili konu ve olaylar önemli olacak. Bu alanlarda önemli birtakım adımlar atmak ve başlangıçlar yapmak, uzun zamandır veremediğiniz kararları tamamlamak isteyebilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.