Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Şubat Ayı İkizler Burcu Yorumu: Yeniay yeni kapılar açıyor!

Hande Kazanova, Şubat Ayı İkizler Burcu Yorumu: Yeniay yeni kapılar açıyor!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’nın burç yorumlarına büyük ilgi var. Haftalık burç yorumları yapmakta olan Kazanova, ayrıca her ayın başında da aylık burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Hande Kazanova, Şubat ayı için hangi bilgileri sunmakta? Cevapla.tv internet sitesinde burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, önemli detaylar sundu.

İKİZLER BURCU ŞUBAT AYI YORUMUNDA NELER VAR?

Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarını inceledi. İkizler burcu Şubat ayında hangi etkiler altında olacak? Para, sağlık, aşk, kariyer konularında İkizler burcunu neler bekliyor?Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız, sosyal çevreniz için davetler ya da organizasyonlara ödenecek bir para sinirlerinizi gerebilir.

Bu Şubat başında parasal konularda hem arkadaşlarınızla olan düzeninize hem de kendi hayat düzeninize başında dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Eğer dikkatli ve kontrollü bir enerji sarfedersiniz bu tehlikeli dönem rahatlıkla geçecektir. 4 Şubat tarihinde gerçekleşecek Yeniay, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, yurt dışı bağlantılı konular alanlarında size yeni kapılar aralayabilir.

Uzun zamandır kafanızda düşündüğünüz, planladığınız birtakım etkiler varsa bu Yeniay ile beraber etkileri hayatınıza geçirebilirsiz sevgili İkizler. 4 Şubat’tan sonra ortak parasal konularda çözüm üretme arayışınız yüksek olacak. Birilerinden çekinerek de olsa isteyeceğiniz bir borç ya da ödemenizle ilgili bir yardım devrede olabilir. Bu etki özellikle 4 Şubat’tan sonra devrede olacak.14 Şubat tarihinde enerji alanınız değişecek.

Bu tarih itibariyle enerjinizi kullanmakta biraz daha zorlanacağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Bu dönem içerisinde yaklaşık bir ay boyunca sağlığınıza gereken önemi göstermeyi unutmamalısınız. Bu dönemde arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda zorlanmalar karşınıza gelebilir. 19 Şubat’ta sıfır derede Başak Burcu’nda gerçekleşecek olan Dolunay ev ve aile konularınızda önemli kararları karşınıza getirebilir.

Bu kararlar hassas birtakım duygusal kararlar içerecek.Uzun zamandır düşündüğünüz ama adım atmakta zorlandığınız birtakım konular varsa bu Dolunay ile beraber bu konuların görünür hale geldiğini görecek, nihai kararlar alarak yolunuzda ilerleyeceksiniz. Ay sonunda çok keyifli etkileşimleriniz olacak. Çevrenizi iyi kullanacaksınız, arkadaşlarınız ve kariyerinize yönelik adımlarınızı hızlandıracaksınız. Güzel bir ay diliyorum.