Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Balık Burcu yorumu

Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Balık Burcu yorumu

tarafından ker_def

Oyunculuk geçmişi de olan Hande Kazanova, astroloji konusunda kendisini bir hayli geliştirdi.

Burçlarla ilgili yorumlarıyla hem ekranlarda hem de internet ortamında hayranlarını bilgilendiren Hande Kazanova, 14-20 Ocak haftası için de önemli yorumlarda bulundu.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına konuştu.

Kazanova’nın bu haftayla ilgili genel yorumunda girişimlerimizin ve motivasyonumuzun yüksek olacağı günlerin geldiği müjdesi vardı. Hızlı beklenmedik ve sürpriz oluşumlar duygu iniş çıkışlarımızı arttırabileceğini anlatan Kazanova, büyük girişimlerden uzak durulmasında fayda bulunduğunu belirtmekte…

Hande Kazanova’nın bu hafta için Balık burcu yorumu şöyle:

Sosyal çevre ilişkilerinizde önemli durumlar söz konusu.Cuma günü göz önünde bulunacağınızın ortamlarda kadın veya erkek herkesin ilgisini üzerinize çekmeyi başaracaksınız.

Maddi konularda hızlı gelişmeler bu Pazartesi devrede sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. İnişler, çıkışlar, parasal konulardan sizi yakalayacak. Akşam saatlerine kadar bu alanda sürpriz gelişmeler karşınıza gelebilir. Akşam saatlerinden sonra Perşembe gününe kadar yakın çevre ilişkilerinize odaklanacağınız, planlar içine gireceğiniz, iletişiminizi arttıracağınız döneme gireceksiniz. Perşembe gününden sonraysa eviniz, aileniz, yuvanız ve bu alanda dinlenme arzunuzun yüksek olduğunu söyleyebilirim.

Sosyal çevre ilişkilerinizde önemli durumlar söz konusu.Bu alanlarda birtakım elemeler, bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde birtakım sorunlar ve sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Cuma günü belki duyacaklarınızdan kaynaklı olarak bir arkadaşınızla olan iletişiminizde bazı konular kafanıza takılabilir ve bu konuları gereğinden fazla gözünüzde büyütebilirsiniz. Olayların ardında başka bir anlam aramaya meyilli olacaksınız sevgili Balık’lar.

Belki bir işinizin ertelenmesi ya da işle ilgili bir konunun karşınıza gelmesinden de kaynaklı olabilir. Cuma günü göz önünde bulunacağınızın ortamlarda kadın veya erkek herkesin ilgisini üzerinize çekmeyi başaracaksınız. İş hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak. İnsanlarla beraber kuracağınız güzel, sağlam dostluklar iş alanlarınıza olumlu yansıyacak.Cumartesi gününe dikkat edin.

Arkadaş ortamlarınızda parasal konularda çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Pazar günü güneş Kova Burcu’na geçiyor. Hem iş alanlarınızda hem sağlığınız ile ilgili konularda biraz kendinizi geri plana çekeceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönem öyle yataktan kalkmak kolay olmayabilir, canınız çok uyumak isteyebilir, yalnız kalmak isteyebilir. Bu dönemde bağışıklık sisteminizi desteklemeyi unutmayın.Büyük girişimlerden uzak durun. Plan yapmaya çalışın. Güzel bir hafta olsun.