Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 15 – 21 Nisan Tüm Burç Yorumları!

Hande Kazanova’dan 15 – 21 Nisan Tüm Burç Yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, takipçilerine burçlarla ilgili bilgiler sunmaya devam ediyor. Hem instagram hesabından hem televizyon ekranından hem de internet ortamında burç yorumlarında bulunmakta olan Hande Kazanova, cevapla.tv youtube kanalında da hayranlarına seslendi.

15 – 21 Nisan 2019 haftalık burç yorumlarından bahseden Hande Kazanova, burcunuzun yeni haftada size neler söylediğine değindi. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Peki bu hafta neler olacak?

Hande Kazanova, bazı noktalara dikkat çekiyor:

“Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz ama öğle saatlerine kadar Ay boşlukta olduğu için tamamlanması gereken işlerimizin üzerine düşmek önemli olacak.

Bu hafta ilişkilerimiz önem kazanıyor. Salı günü çeşitli fırsatlarla karşılaşabiliriz. Çarşamba günü Merkür, Koç Burcu’na geçiyor. İletişimimizde aktif, lider ve sabırsız yönlerimiz ön plana çıkabilir.

Cuma günü öğle saatlerinde 29 derece Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Mart ayında oluşan Dolunay’da aldığımız kararların devamı ve sonuçlanması niteliğinde olacak olan bu Dolunay’da ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekecek.

Denge ve adalet önemli olacak. Cumartesi gününden sonra Venüs, Koç Burcu’na geçiyor. İlişkilerimizde biraz daha sabırsız ve aktif olacağımız bir dönem başlarken, Güneş’te Boğa Burcu’na geçecek ve şartları, koşulları oturtmak istediğimiz bir dönem başlayacak. Güzel bir hafta diliyorum.”