Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 15 Şubat Cuma Günlük YAY BURCU Yorumu

Hande Kazanova’dan 15 Şubat Cuma Günlük YAY BURCU Yorumu

tarafından ker_def

Cevapla.tv adresinde takipçilerine burçlarla ilgili mesajlar veren Hande Kazanova, 11-17 Kasım haftası için önemli yorumlarda bulundu. 15 Şubat Cuma günü içinde bilgiler sunan Hande Kazanova, YAY burcunun genel olarak dikkat etmesi gereken konuları sıraladı. Haftalık burç yorumunda YAY burcuna uyarılarda bulunan Kazanova, dikkat çeken ifadeler kullandı. Aşağıdaki videodan da haftanın tamamı için değerlendirmeleri bulabilirsiniz.

Hande Kazanova’nın YAY Burcu yorumu şöyle:

Sağlığınız önem kazanmaya başlayacak. Enerjinizi hem sağlığınıza hem de işle ilgili konulara hem de gündelik hayatınıza harcamaya başlayacaksınız.Ses telleri, bademcikler, boğaz bölgesi ve tiroidlere dikkat etmeniz gerekecek. Şekerle ilgili beslenme şeklinizi gözden geçirmenizde fayda olacak.

Ev ve aile alanlarınızda ailenize karşı verdiğiniz sözler bu hafta sizin üzerinizde biraz stres yaratabilir. Bu stresleri biraz da siz tetikliyor olacaksınız.Kimseye hayır diyememekten kaynaklı olarak, yapacaklarınızdan daha fazlasını üstlenerek yolunuzda gitmek isteyeceksiniz. Bu da streslerinizi tetikleyecek. Hafta sonu keyifli olacak. Güzel bir hafta olsun.