Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 22- 28 Nisan haftalık burç yorumları

Hande Kazanova’dan 22- 28 Nisan haftalık burç yorumları

tarafından ker_def

Astrolog Hande Kazanova, 22-28 haftası için burç yorumlarında bulundu. Bu hafta burcunuz size ne diyor? Aşk, para, kariyer, sağlık ve eğitim konularında sizleri nereler bekliyor? Hande Kazanvova önemli detaylar paylaştı.

22- 28 Nisan 2019 haftalık burç yorumlarını Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına anlattı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Videodan bu haftanın burç yorumlarından detayları bulabilirsiniz.

Ayrıca Kazanova’nın detaylı açıklamaları şöyle:

“Haftaya Ay, Yay Burcu’nda iken, oldukça hareketli ve aktif olarak farklı yerlerde bulunma isteğimizle ve sosyal çevremizi işin içerisine alacak önemli adımlarla başlayacağız.

Bu hafta salı günü öğle saatlerinde keyfimiz yerinde olabilir. Güneş, Uranüs kavuşumu ile ani, beklenmedik birtakım konu ve olaylara açık olmamız gerekecek. Bugünlerde algımız çok açık olacak. Bazı şeyleri fark edeceğiz.

Diğer taraftan çok çabuk sıkılıp, sıkılganlıklarımızı karşı tarafa aktarabiliriz. Otoritelerle olan bağlantılarımıza da dikkat etmemiz gerekecek. Bu hafta çarşamba günü Pluto geri hareketine başlıyor.

Birkaç ay boyunca hayatımızda gücü, değişim ve dönüşümü nasıl ele aldığımızı ve bunları hayatımıza nasıl geçirdiğimizi fark edeceğiz. Cumartesi günü Mars, Neptün dik açısıyla enerjimizi istediğimiz gibi kullanmak kolay olmayacak.

Bu yüzden önemli girişimlerimiz varsa başka bir zamana ertelemekte fayda olacak. Kandırılmalara ve aldatılmalara karşı dikkatli olmamız gereken bir dönem. “