Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan ASLAN BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan ASLAN BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

ASLAN BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Haftanız hızlı ve duygusal gelişmelerle başlıyor sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Bu hafta sizin için çok önemli çünkü pazartesi sabah saatlerinde sizin burcunuzda tam bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu Tutulma ile beraber hayatınızla ilgili hassas birtakım sonuçlarla karşılaşacaksınız. Kendinizi, görüntünüzü, hayatınızla ilgili planları, adımlarınızı değiştireceğiniz ve bu alanlarda hızlı birtakım duygusal kararlar alacağınız bir dönem olacak.

Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Tutulma’ları Aslan ve Kova hattında yaşıyordunuz. Bu yüzden ikili ilişkiler ve özel hayatınızda birtakım gelgitler devrede olmuş olabilir. Hayatınızı bu anlamda yeniden düzenlemiş olabilirsiniz.Bu Tutulmaların son ayağı gerçekleşiyor sevgili Aslan’lar. Sizler için de önemli Tutulma’lardan bir tanesi. Bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.

Karşınıza gelen işleri sorumluluklarla almaya çalışın ve aynı zamanda aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili bağlantılarda daha gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin. Eğer sanatçı bir Aslan Burcu iseniz sanatçı ve kreatif işlerinizde önemli ve hızlı birtakım gelişmeler karşınıza gelebilir.Diğer taraftan parasal konuları konuşurken biraz daha gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. Bu hafta iş alanlarınızda çabuk tepkiler vermeye meyilli olacaksınız.

Çarşamba gününe denk gelen toplantılarınız varsa sinirli yapınızı iyi kontrol etmeye çalışın.Perşembe gününden sonra ise ikili ilişkiler, özel hayat ve ortaklı iş konularında kafanız daha çözüme yönelik çalışacak. Sevdiğiniz insanla aranızdaki sıkıntı ve problemleri çözmek, geleceğe yönelik planlar yapmak, hukuki birtakım konularınız varsa bunların üzerine düşmek, taşınma ile ilgili konularda da hızlı adımlar atmak istiyorsanız perşembe gününden sonra daha rahat şans ve fırsatların önünüze geldiğini göreceksiniz. Güzel bir hafta ve Tutulma olsun.