Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Aslan burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

Hande Kazanova’dan Aslan burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran dizilerde rol alan Hande Kazanova, 2012 yılından itibaren ise astroloji konularına odaklandı. Şu sıralarda hem televizyon ekranlarında hem internet platformlarında Hande Kazanova’nın burç ve astroloji yorumları bir hayli beğeniyle takip ediliyor.

Mart 2019 ayı için tüm burçlarla ilgili yorumlarda bulunan Hande Kazanova, aşk, para, kariyer konularında önemli bilgiler sunmakta. Cevapla.tv sitesinde takipçilerine bilgiler sunan Hande Kazanova, aylık burç yorumlarında burcunuzun size ne anlattığına değiniyor.

Hande Kazanova’nın Mart ayı Aslan burcu yorumu şu şekilde:

Mart ayına özel hayatınız ve ilişkilerinize odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili Aslan ve yükselen Aslan’lar. İş hayatınız ile ilgili yapmanız gerekenler, üzerinde durmanız gereken konu ve olaylar ve sorumluluklarınızı geri plana ittiğiniz, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber hareket etmek isteyeceğiniz bir döngü içerisine merhaba diyeceksiniz.Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız sıkıntı ve sorunları gidermek, hayatı beraber paylaşmak ve özgürleşmek adına mart ayı size göz kırpacak. 5 mart günü Merkür, 29 derece Balık Burcu’nda gerilemeye başlayacak. Bu gerileme sizin parasal alanınızı zorlayabilir.

Maddi konularda, ortak adım atacağınız önemli girişimlerde, bir yerlerden para bekliyorsanız ve vergi, kredi, faiz alanlarında önemli işleriniz varsa bu alanlar Merkür gerilemesi ile beraber mercek altında olacak. Bu alanlarda oluşacak iletişim sıkıntılarına, aksiliklere ve sorunlara hazır olmalısınız.Özellikle internet üzerinden alışveriş yapıyorsanız, bankayla önemli işiniz varsa, yeni bir kredi ya da faizle ilgili bir durum için bankaya başvuracaksanız, bu dönemde büyük girişimlerden kaçınmakta fayda olacak. Sıkıntı ve problemleriniz varsa bütün bunlara çözüm üretmek ve daha önceden düşünülmüş birtakım adımları devreye sokmak için de uygun bir zaman dilimi olabilir.Özellikle 6 Mart’ta oluşacak Yeniay’dan sonra tamamlanması gereken yarım kalmış işlerinizi toparlayabilirsiniz.

Geçtiğimiz sene yine mayıs ayında Uranüs, Boğa Burcu’na geçmişti. 6 Mart itibariyle Uranüs yine Boğa Burcu’na geçecek. Kariyer ve iş alanlarınızda hızlı birtakım değişimlere hemen Mart başında hazırlıklı olmalısınız. Özellikle yükseleniniz ilk derecelerden Aslan ise hayatınızda bu çekişme ve mücadeleleri daha fazla hissedeceksiniz.20 Mart’tan sonra Güneş Koç Burcu’na geçecek ve hızlanmaya başlayacaksınız. Hayatı daha keyifli gözlerle görmek isteyecek, eğer öğrenciyseniz eğitim alanlarınızda daha aktif bir şekilde kendinizi göstermek isteyeceksiniz.

21 Mart’ta oluşacak Dolunay, Terazi Burcu’nda gerçekleşecek ve ilginizi yakın çevre alanlarınıza çevirecek. Onların hayatında olacak birtakım hassas olaylar sizin hayatınızı da etkileyebilir. Güzel bir ay olsun.