Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan BALIK BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan BALIK BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

BALIK BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Kova ve Aslan aksındaki Tutulma’lar sizi en çok iş alanlarınızda ve hizmet verdiğiniz noktalarda, beklenmedik konularda ve sağlığınızla ilgili alanlarda test etti ve bu alanlarda karşınıza gelen olaylara verdiğiniz tepkilerle hayatınızı yeniden bu alanlarda kurmuş oldunuz.

Artık son bir Tutulma kaldı ve bu pazartesi gerçekleşecek Tutulma’da olan Tam Ay Tutuması ; iş, hizmet ve sağlık ile ilgili konularda hızlı birtakım gelişmeleri ve hassas sonuçları karşınıza getirecek sevgili Balık’lar.Bu dönemde kalbinize, sırt bölgenize, ateşli hastalıklara dikkat etmeniz gereken zaman dilimlerinden bir tanesi olacak.

Arkadaşlarınızla beraber giriştiğiniz işlerinizde, parasal konularda zorlanmalar ve engellenmeler yine bu Tutulma zamanı karşınıza gelebilir. Diğer taraftan kariyer hayatınızda çok güzel gelişmeler altında olacaksınız. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz.Güzel şansların karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Kararsızlığınız ve birtakım düşünceleriniz, size iş veren ve sizinle iş yapan isteyen insanları yanıltabilir. Kendinizle ilgili konularda gerçekçi adımlar atamayabilirsiniz. Bu durum en çok kariyerinize yansıyabilir. Bu etkiye pazartesi ve çarşamba günü dikkat etmeyi unutmamanız gerekiyor. Parasal konularda sıkılgan ve kafanıza göre davranma isteğiniz devrede olacak.Perşembe günü itibariyle Merkür Kova Burcu’na geçecek.

Hem ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızı hem de ev ve aile alanınızı temsil ettiği için ikili ilişkilerinizde, aile ve yuvanızla ilgili konularda geriye çekilmeler oluşabilir. Kendinizi geri plana alabilirsiniz. Düşünmek, anlamlandırmak, plan yapmak ve biraz daha durmanız gereken bir dönem olacak sevgili Balık’lar.

Bu dönemde geleceğinizi ilgilendirecek önemli işleriniz için plan yapmaktan kesinlikle kaçınmayın.Diğer taraftan önemli işleriniz varsa ve adımlar atmak istiyorsanız bu süreç çok da uygun olmayacak. Bu yüzden 15 gün boyunca biraz daha sabırlı hareket etmeye özen gösterin. Güzel bir hafta ve Tutulma diliyorum.