Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Başak Dolunayı’nda dikkat çeken uyarı!

Hande Kazanova’dan Başak Dolunayı’nda dikkat çeken uyarı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, instagram hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine burçlarla ilgili bu haftanın önemli konularını aktardı.

Hande Kazanova’nın burcunuzun bu hafta size neler anlattığı ile ilgili yorumlarını astroloji meraklıları için hazırladık. Ünlü Astrolog, Başak Dolunayı’nın önemine ve etkilerine de değindi.

İşte Hande Kazanova’dan bu haftanın genel burç yorumu:

Haftamıza Ay aslan burcunda yöneteceğimiz, organize edeceğimiz işlerimizin üzerine eğilerek başlayabiliriz. İlişkilerimizde ve paraya bakış açımızda sorumlu, ciddi ve güvenilir adımlar atabilir, hayata esnek bakmayı, farklı ve değişik iş bağlantılarını gerçekleştirmeyi başarabiliriz.

Salı günü kafamız karışık olabilir, dikkat ve konsantrasyon gerektiren işlerimizde aradığımızı bulmak kolay olmayabilir ama sanatsal ve yaratıcı işlerde hayagücümüz yüksek çalışabilir.Akşam saatlerinde gerçekleşen Başak Dolunayı, işlere, durumlara ve olaylara ne kadar gerçekçi yaklaştığımızı görmek anlamında önemli bir dolunay. Adımlarımızın sonuçlarını bu dolunayda göreceğiz.

Salı günü Güneş duygusal ve hayalperest Balık burcuna geçiyor. Kendimizi, fikirlerimizi heba etmeden kalıcı, sağlam adımlar için Çarşamba gününden, farklı ve seçenekli girişimlerimiz adına Cuma gününden, başkalarından aldığımız destek ve gücü işlerimiz katmak adına, Cumartesi gününden faydalanabiliriz. “