Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan BOĞA BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan BOĞA BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

BOĞA BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Eviniz, aileniz, yuvanız ve haftaya bu etkilerle başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Ve tabiki sabah saatlerinde oluşacak Tam Ay Kanlı Tutulması ev ve aile alanlarınızda hızlı birtakım duygusal gelişmeleri, konu ve olayları karşınıza getirecek. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri hem kariyer hayatınız hem de evle ilgili belki gayrimenkul ile ilgili konu ve olaylarda önemli gelişmeler altındaydınız.

Tutulmaları bu alanda yaşadınız. Şimdi ev, aile, yuva ve gayrimenkulle bağlantılı konu ve olaylarda yaşayacağınız bu son tutulmayla beraber duygusal kararlarınız devrede olacak yine bu aralar özellikle özel hayatınızda, iş alanlarınızda kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. İstediğiniz gibi hareket etmek kolay olamayabilir. Enerjinizi dilediğiniz yöne yöneledirmek kolay olmayacak.Bu yüzden yurt dışı bağlantılı konular, eğitim hayatınız, geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde birtakım yavaşlamalar, aksilikler bu hafta devrede olacak sevgili Boğa’lar.

Diğer taraftan maddi konularda bu hafta şanslı etkileşimleriniz var ama sosyal çevrenizdeki insanlar ve arkadaşlarınız, etrafınızda bulunan insanların yanlış yönlendirmelerine kapılmamanız da çok önemli olacak sevgili Boğa’lar. Birileri sizden borç isterse bu dönem içerisinde borç alıp vermemeye özen gösterin, parasal konularda gözünüzü iyi açın, gerçekçilikten çok fazla uzaklaşmayın.Çarşamba günü fikirlerinizi ifade ederken biraz zorlanabilirsiniz.

Özellikle perşembe günü itibariyle Merkür Kova Burcu’na geçecek. Kariyer ve iş konularınızda önemli konuşma ve görüşmeleri karşınıza getirecek. Hızlanacaksınız ve değişik konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Kendinizi toplumsal konu ve olaylara daha fazla adayacaksınız. Güzel bir hafta ve Tutulma olsun.
Sitene Ekle